Znikające oceny

użytkownik usunięty

Wiem, że to było wałkowane już wiele razy, ale z 1500 ocen zostało mi 1300, czyli 200 ot tak sobie poszło właśnie z dymem. Na szczęście zapisuję sobie osobno w zeszycie wszystko co obejrzę, ale muszę przyznać że takie znikanie ocen skutecznie zniechęca.
Żeby podstawowa funkcja dla której mam konto nie działała jak należy, to już lekkie przegięcie.

A mówisz o samych filmach, czy o serialach, grach też? Niedawno miałem podobny problem a mianowicie wchodzę sobie w swoje filmy było tam dajmy na to 950 ocenionych po czym na drugi dzień przypadkowo najechałem na swój nick tutaj na forum i przy tej gwiazdce pokazało się z 1010 i mówię sobie wtf? Znikło mi z 60 tytułów? Wpisywałem, szukałem jakie to mogły być filmy, ale nic, później dotarło do mnie, że przy tej gwiazdce zsumowana jest liczba ocen bodajże filmów seriali i i gier, to się uspokoiłem, bo te 'zaginione' 60 to oceny właśnie gier i seriali.

użytkownik usunięty
rocky_filmaniak

Wyłącznie same filmy, ale dostałam już na priv odpowiedź, że ma to związek z tym że kilka dni temu zgłosiłam konto do usunięcia i wychodzi na to że to stopniowo jest usuwane. Ile w tym prawdy, to już inna bajka :)

To mówisz, że kończysz z filmwebem, ale to w sumie nie powinno już ci zależeć na ocenach jak chcesz usunąć konto. Szkoda, nie będzie kto miał podsuwać dobrych horrorów na forum hehe ;)

użytkownik usunięty
rocky_filmaniak

No mi już oczywiście nie zależy na ocenach tutaj, ale są osoby które mają podobny problem i jeśli tak naprawdę to nie jest zależne od tego że usuwam konto, to ktoś powinien się tym solidnie zająć.

A dlacego usuwasz konto, jak już ci nie zależy na fw to po prostu się nie loguj i tyle.

Co się stało jeżeli mogę spytać, że kasujesz konto na FW, przecież ostatnio w ogóle dopiero zaczęłaś dodawać kontrybucje itp, i całkiem dobrze ci to szło, sama powiedziałaś, że jest to bardzo wciągające... nie czaje...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
bjolog

Tylko fujary i trolle piszą takie bzdurne komentarze. Wybierz sobie którąś opcję.

Hehheehe, to na koniec do*jeba**aś:P

użytkownik usunięty

Ej no, ale dlaczego usuwasz konto?
Nie pozwalam :D
:(

Rafal7fcb

Popieram, nie można tak robić z dnia na dzień, i zgłaszam niechęć do tego niecnego czynu.
Ja nie pozwalam bardziej:P