Wiem, że to było wałkowane już wiele razy, ale z 1500 ocen zostało mi 1300, czyli 200 ot tak sobie poszło właśnie z dymem. Na szczęście zapisuję sobie osobno w zeszycie wszystko co obejrzę, ale muszę przyznać że takie znikanie ocen skutecznie zniechęca.
Żeby podstawowa funkcja dla której mam konto nie działała jak należy, to już lekkie przegięcie.
A mówisz o samych filmach, czy o serialach, grach też? Niedawno miałem podobny problem a mianowicie wchodzę sobie w swoje filmy było tam dajmy na to 950 ocenionych po czym na drugi dzień przypadkowo najechałem na swój nick tutaj na forum i przy tej gwiazdce pokazało się z 1010 i mówię sobie wtf? Znikło mi z 60 tytułów? Wpisywałem, szukałem jakie to mogły być filmy, ale nic, później dotarło do mnie, że przy tej gwiazdce zsumowana jest liczba ocen bodajże filmów seriali i i gier, to się uspokoiłem, bo te 'zaginione' 60 to oceny właśnie gier i seriali.
Wyłącznie same filmy, ale dostałam już na priv odpowiedź, że ma to związek z tym że kilka dni temu zgłosiłam konto do usunięcia i wychodzi na to że to stopniowo jest usuwane. Ile w tym prawdy, to już inna bajka :)
To mówisz, że kończysz z filmwebem, ale to w sumie nie powinno już ci zależeć na ocenach jak chcesz usunąć konto. Szkoda, nie będzie kto miał podsuwać dobrych horrorów na forum hehe ;)
No mi już oczywiście nie zależy na ocenach tutaj, ale są osoby które mają podobny problem i jeśli tak naprawdę to nie jest zależne od tego że usuwam konto, to ktoś powinien się tym solidnie zająć.
Co się stało jeżeli mogę spytać, że kasujesz konto na FW, przecież ostatnio w ogóle dopiero zaczęłaś dodawać kontrybucje itp, i całkiem dobrze ci to szło, sama powiedziałaś, że jest to bardzo wciągające... nie czaje...
Tylko fujary i trolle piszą takie bzdurne komentarze. Wybierz sobie którąś opcję.