Zauważyłem przypadkiem błąd na filmwebie. Otóż w "ostatnio oglądane" brakuje pozycji które ostatnio oglądałem i oceniłem ... Myślałem, że może się nie zalogowałem lub niezbyt dokładnie wcisnąłem gwiazdę z oceną. Jednak film jest w archiwum oceniony. Jak temu zaradzić lub gdzie zgłosić ten błąd ? Boję się że tych pozycji jest więcej .... już teraz wiem dlaczego rekomendacje są tak nie trafione ;))))
Co prawda jestem praktycznie od niedawna na fw, ale zdążyłem się już kilka razy nabawić takiej sytuacji. FilmWeb miewa tego typu wpadki. Spokojnie odczekaj jakiś czas, może się pojawią. Jeśli się nie pojawią to zresetuj i oceń jeszcze raz. Pozdrawiam.
Problem znany od lat, jakiś pajac o nicku Kristof (koleś jest chyba z redakcji), odpisywał że to jest niemożliwe, że oceny się przecież zapisują i nic nie znika, a właściwie to on i tak nie wierzy.
Tutaj temat rozpoczęty w 2008 roku.
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Znikaj%C4%85ce+oceny+film%C3%B3w,1 003749
Tia i zawsze zwala to na przeglądarkę albo na wtyczki:P
Ale co jest faktem:
-Zanim ocenisz film i masz otwartą kartę odśwież stronę
-Nie oceniaj kilku filmów na raz w otwartych kartach, oceniasz, zamykasz kartę
-Jeżeli ocenisz film zawsze sprawdzaj w twoim profilu czy się zapisał albo odśwież stronę
Stosuje się do tych porad, ale archiwum filmwebu dalej szwankuje... dziwne że na tyle uwag nadal nie ma prawdziwej reakcji. Serwis bawi się w upiększanie strony fajerwerkami zamiast wzmóc bezpieczeństwo i jego użyteczność. U mnie nadal istnieje problem - gdy wyszukam film to widnieje on jako oceniony ale nie ma go w moim : ostatnio oglądane, gdzie winien być wykaz wszystkich ocenionych filmów. Któryś z forumowiczów pisał że to wina dużej ilości ocenionych filmów ( u mnie prawie 1300) , czyżby filmweb nie docenił swoich użytkowników ?
Mam podobnie. Wchodząc w ocenione filmy pokazują mi się wszystkie, które oceniłem, jednak jeśli wejdę już na stronę konkretnego filmu, to wystawiona ocena, ani to, że już ten film oglądałem nie jest zaznaczone ;/ Irytujące... A filmów to u mnie to ponad 3 000, ale raczej to nie jest wina ilości filmów ;(