Wcześniej było ich jakieś 1400 łącznie. Teraz jest 1360 z czego 1255 filmow, 93 seriale i 12 gier. Jak patrze w podglad ocen na przegladarce jest ich 1286??? Ale czego... Wtedy i tak po dodaniu wychodzi 1391... co jest nie tak????
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Znikaj%C4%85ce+oceny+film%C3%B3w,1 003749
Tu masz obszerny temat o tym. Problem znany ale nikt z tym nic nie robi od dobrych kilku lat. Jedyną sprawdzoną metodą jak dla mnie jest sprawdzanie swojego profilu po każdym ocenionym filmie. Czasem mimo kliknięcia w gwiazdki, w profilu widnieje film z pustą oceną albo nie zapisuje się wcale. Wtedy trzeba jeszcze raz ocenić. Ja tak robię i nie mam od dłuższego czasu problemu z ocenami. Warto również prowadzić swoje notatki z zapisanymi ocenami. Zawsze można wtedy znaleźć brakujące pozycje. Masz na tym forum do tego kilka skryptów.
Popieram, robię identycznie, zawsze sprawdzam i bardzo często jest tak, że ocena w profilu nie pojawia się, już mam takie zboczenie nawet, oceniam film i od razu na swój profil żeby sprawdzić....