Tradycyjnie chyba co miesiąc specjalnie psujecie stronę, znowu powrócił problem z powiadomieniami, po kliknięciu w film którego ocena polubiona, otwiera się podstrona, która się nie ładuje, do tego często na stronie samego filmu, nie wyświetla się boczny prawy panel, w którym możemy cenić film, czy podejrzeć oceny znajomych. Sam temat miałem problem założyć, bo na samym forum nie miałem plusa do zakładania tematów, dopiero wszedłem w czyjś post, to się plus na górze pojawił.
Mnie nie działa wchodzenie w komentarze pod jakąkolwiek oceną, ten gwno serwis jak zwykle ma zerowy support. Tylko kibicować że letterbox zrobi polską wersję językową, żeby zaczęli tracić masowo użytkowników, może wtedy się wreszcie obudzą
Kompletnie niezrozumiała zmiana z tym, że nie można w ogóle zobaczyć ocen znajomych, gdy się wchodzi na dane produkcje. Kurde, ale żenada...
Nie mogę ocenić żadnej gry aktorskiej ani nawet zaglądnąć w oceny znajomych na stronie jakiegoś filmu/serialu.....
No i dodatkowo nie ma podziału na najnowsze/najlepsze tematy na forum pod filmami.Niekonczace problemy....
A możesz zaznaczyć film jako "widzialem" ale bez oceny? Od jakiegoś czasu nie mogę tego zrobić i zastanawiam się, czy to kolejna zmiana na stałe czy błąd. Wkurza mnie to, a pewnie odpowiedzi na forum na ten temat się nie doczekam.
Support tego pożal się boże serwisu dalej istnieje chyba tylko jako gabinet cieni. Komentarzy pod własnymi ocenami też nie można wyświetlać. Serio bez mocnego konkurenta w postaci "letterbox polska" kończy się tutaj jak z każdą firmą która posiada pełny monopol, z nikim nie musi walczyć o użytkownika i co za tym idzie ma kompletnie powyżej uszu jakiekolwiek komentarze o usterkach. Za to dużo czasu żeby wrzucić na stronę główną kolejny post pod obruszenie typowych komentujących, że x gra y ale ma inny kolor skóry. Z każdym kolejnym rokiem ciężko uwierzyć że ten portal może przebić dno, i nadal zaskakuje
Ten rok to już dno dna zaczyna osiągać, co miesiąc od 3 miesięcy spotykam podobny problem czy to z ocenianiem filmu, ról aktorskich lub te powiadomienia o polubieniu oceny... Oni tylko potrafią czasami odpisać, ze testują tą czy inną nową funkcje strony i mogą występować problemy. Tyle ze oni to chyba po pijaku lub po narkotykach testują, bo większych debili informatycznych jak filmweb, to żadna firma chyba nie ma.
Na stronie danego aktora, reżysera itp ? Tak... dziś to większość funkcji strony jakiś inteligent z techników informatycznych filmwebu dosłownie rozpier dolił... znowu pewnie parę dni minie, zanim strona wróci do użyteczności...
U mnie nie działają wyszukiwarka i menu w samsung internet. W chromie działają, ale i tu, i tam, nie działają komentarze pod materiałami wideo.
U mnie też niektóre funkcje na chrome o dziwo działają, na operze to wszystkie wymienione problemy mam.
Co ciekawe nie działało na przeglądarkach chromowatych, ale na ff już bez problemu.
Żeby nie było za kolorowo, to kilka miesięcy temu był problem z logowaniem na ff właśnie (podczas gdy na chromowatych działało).
"Ups!
Wystąpił błąd. Odśwież stronę i spróbuj ponownie."
I tak od samego rana. Nic nie mogę ocenić, gdy inni znajomi oceniają w najlepsze. Problem występuje na wszystkim - i pc, i w aplikacji.
Ja dziś Triumf Woli 1935 bez problemu oceniłem, ale na forum widziałem, ze podobny problem już 2-3 dni temu ktoś zgłaszał, grzebią w stronie, to każdy jakieś problemy ma, ale nie raczą powiadomić, ze psują stronę.
O dziwo pochwalić w moim przypadku mogę szybki feedback, bo po napisaniu tutaj posta, kilka minut później odzyskałem możliwość oceniania filmów, także warto temat za każdym razem ruszać 8)
A więc halo pomocy, powtórka z rozrywki. Mogłem oceniać filmy, aż tu nagle zonk i znów wszędzie ten sam błąd co i ostatnio...