katedra

Nie będę się rozpisywał, bo i tak portal filmweb.pl ignoruje sugestie użytkowników na temat usprawniania strony.
Strona główna wygląda jak kawałek kupy, jak amatorski blog z onetu.

Dyliard

Wiecie może jak mogę ustawić interesujące mnie tematy na stronie głównej? Np. box office? Dlaczego administracja nie da możliwości wyboru wyglądu? Rozwiązałoby to wszystkie problemy. Każdy używałby tego co uważa za najlepsze, a ja z chęcią choćby na chwilę wróciłbym do starego, czarnego Filmweba.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
katedra

Zmiana jest na plus, wreszcie wygląda to jak czołowy europejski portal filmowy.

użytkownik usunięty
Funak

Czołowość polega na szybkiej i pełnej informacji, której tu nie ma z niezrozumiałych dla mnie przyczyn.

katedra

Beznadziejny wygląd strony głównej. Jest kompletnie nieczytelna.
Czy wy nie macie co robić w redakcji tylko kombinować co by tu jeszcze spie... popsuć?
Skupcie się na treści a nie na wyglądzie strony.
Jestem użytkownnikiem filmweb'u nie pamiętam od jak dawna, i gdyby nie wysługa lat bo szkoda mi obejrzanych filmów które zaznaczyłem sobie na koncie, to darował bym sobie korzystanie z tej strony.
Zacznijcie wreszcie brać pod uwagę opinie użytkowników - wróćcie do poprzedniego formatu strony głównej i nie kombinujcie więcej bo beznadziejnie wam to wychodzi.

spiderkcevol

Dokładnie, strona główna jest nieczytelna. Zupełnie nie wiem na czym skupić wzrok.

użytkownik usunięty
katedra

Dobrze wygląda.

katedra

Jest nowe okej ale gdzie mogę teraz znaleźć premiery z tego tygodnia bo nie widzę tej pozycji

użytkownik usunięty
katedra

Niech już przestaną z tymi zmianami na filmwebie, bo już głowa mnie od tego boli!

katedra

Newsy są za duże, przez to jest ich mało - resztę trzeba rozwinąć, a co za tym idzie bawić się w klikanie.

Wcześniej były też podzielone na te ważniejsze i mniej ważne. Teraz nie wiem, jak to będzie wyglądało, czy wszystkie będą zlane, czy zostanie zastosowana jakaś segregacja. Bo to, że jakiś podrzędny aktor dołącza do niezależnego filmu debiutującego scenarzysty mało mnie interesuje.

katedra

Podoba mi się i jest wreszcie na czarno, tak jak chcieliście. I w sumie od razu znalazłam dwa ciekawe filmy, które idą do 'chcę zobaczyć'. Zmiana na plus w tym przypadku, chociaż osobiście wolałabym inne zmiany, np. skrzynka nadawcza, uporządkowanie filmów w chcę zobaczyć.

katedra

Jak dla mnie to bardzo dobra zmiana.
Do tej pory prawie w ogóle nie używałem strony głównej, a ta od razu przykuwa wzrok.

katedra

Każda zmiana, która wczesniej była określana na gorszą... trzeba to cofnąć i zapomnieć bo prawdziwa GORSZA zmiana nastąpiła teraz.

Co to za koszmar i chaos? To jest dla niedowidzących? I co to za paskudne czarne tło?

NEWSY! były wygodne. Teraz mam klikać 20 razy, żeby znaleźć interesujący?
Dziękuję. Nie będę z tego korzystał.

katedra

Lubialem newsy , graficznie nowa strona mi sie podoba tylko kurcze jest nieczytelna , fajnie bylo wskoczyc po pracy na glowna strone i miec te pare 5-6 watkow glownych i liste z calego dnia ponizej...to byla zawsze moja codzienna prasowka , mam u was konto 10 lat i nie odejde bo strona jest super tylko hmm czytelnosc panie i panowie :) moze daloby troche podreperowac , zostawic nowoczesny wyglad ale zachowac czytelnosc :) bede wdzieczny

katedra

Pod względem wizualnym jest lepiej to oczywiste, ale co z tego skoro w zamian za to poświęcono jakąkolwiek funkcjonalność?

Oczywiście pomijając fakt, że zmieniono jedną jedyną główną, a reszta wciąż wygląda jak zrobiona na darmowym hoście, za pomocą jednego z podstawowych layoutów...