Kobuz

jak to ??

kam001

wejdź na stronę jakiegoś aktora.

Kobuz

:):)

Kobuz

"znany z" kolejna zrzynka z imdb :D

adeck92

właśnie coś mi świtało, że jakieś znajome :):)

ale u nas kolorowo :D:D
pozytywna zmiana kochana redakcjo :):)

adeck92

na pierwszy rzut oka fajnie to wszystko wygląda, ale wolałbym wreszcie filtrowanie w "chcę obejrzeć"! wygląd to sprawa drugorzędna.

a te telefony na górze strony, to do czego mają służyć? :D

Kobuz

Reklama aplikacji na urządzenia mobilne, nic ciekawego.

Teraz całkiem layouta pochłonęło :|

adeck92

widzę właśnie. no to się zaczęło :)

adeck92

Chcialem wyciac te smartfony (dla mnie telefon sluzy tylko do telefonowania i sms), ale niestety razem z tym badziewiem wycina mi sie tez logo FW.

użytkownik usunięty
CyboRKg

Mi tak samo :]

Kobuz

możesz sobie jeden wziąć :):)

kam001

xD

Kobuz

no i zarobiony jesteś :)

Kobuz

Jak dla mnie na plus. Jest obszerniej a zarazem przejrzyście. Jedyne co bym w tym zmienił to paski zakładek z filmografii (reżyser,scenarzysta itp.). Dobrze było by je wyróżnić kolorem. W każdym razie to tylko detal.

użytkownik usunięty
_GHOST_

Dla mnie tez in plus

Kobuz

Beznadziejnie to wygląda. Filmweb spada na psy. Ciągle tylko głupie i niepotrzebne nikomu zmiany...

Anaissa

Wygląda całkiem okej, ale zgadzam się, że zmiana niepotrzebna. Było tyle propozycji ulepszeń od użytkowników, a redakcja nadal działa po swojemu.

Anaissa

kolejna zmiana i kolejny raz na gorsze z już złego;

wjewjurka87

Dokładnie mnie teraz zacina można powiedzieć,że nie mogę w sumie nic zrobić.... TRAGEDIA I KIEPSKI ŻART JEŻELI CHODZI O NOWY WYGLĄD STRONY I JEGO FUNKCJONOWANIE....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Pauleta

No co Wy, przecież ocenzurowałem wypowiedź gwiazdkami :P
Dobra, to teraz kulturalnie: Składam moje głębokie ubolewania nad wyglądem nowej odłony szanownej i najlepszej strony w Polsce - FilmWebu. Zmiana moim zdaniem zupelnie niepotrzebna, widok filmów na stronie aktora/reżysera itp. jest nieczytelny i się zlewa z resztą. Wychodzę z założenia, skoro już jestem tutaj 7 lat, że jak tylko użytkownik przyzwyczai się do nowej zmiany, to po kilku miesiącach znowu zmieniacie wygląd. Jako stały bywalec na tej stronie nie podoba mi się takie traktowanie, jesteście jedynym znanym mi serwisem, który co 3 miesiące wszystko zmienia. Widzę, po zmianach, że chcecie brać przykład ze starszego brata IMDB, to weźcie ten podstawowy - brak zmian, od kilku lat korzystam z IMDB i jak wyglądało to 10 lat temu, tak wygląda to teraz, jeśli wprowadzają tam zmiany to są to kosmetyczne korekty, jak lepszy player, łatwiejsze poruszanie się po serwisie itp. Z tego bierzcie przykład!
Z wyrazami szacunku, Pauleta.

Pauleta

nikomu nie dogodzisz :/

Pauleta

Ostatnia poważna zmiana wyglądu strony miała miejsce w połowie 2010 roku, wraz ze startem nowego Filmwebu.

Wizarrd

Ooo odpisał mi ktoś z czerwoną głową :) Ostatnia większa zmiana to październik 2012, zmieniliście wtedy wygląd głównej strony filmu jak przeniesienie nagród itp. na dół strony, dodanie zdjęć obok postaci filmu, krótki opis pod filmem itd. + zmiany na stronie aktora, pamiętam bo trzeba było się nieźle bawić ze stylishem by to znowu działało jak należy. Pomyliłem się, przepraszam nie co 3 miesiące, a powiedzmy co pół roku coś zmieniacie. Co złego było wcześniej, że znów trzeba to było zmieniać?

Pauleta

Ale przecież strona filmu nie została dziś w żaden sposób zmieniona. Ujednoliciliśmy jedynie strony osób (ponieważ nie były one zmieniane w październiku, pozostawały w niemal niezmienionej formie od początku funkcjonowania nowego Filmwebu) oraz kilka innych podstron.

Wizarrd

Skoro już odpowiada ktoś władny na tym portalu, to może odpowie również na pytanie kiedy zajmiecie się znikaniem ocen,a albo chociaż jakieś wyjaśnienie w tej sprawie? Tylko chodzi mi o poważne wyjaśnienie, a nie zwalenie winy na użytkowników, firefoxa, zakładki, explorera, system, czy złą sytuacje polityczną w Wenezueli.
Z góry bardzo dziękuję.

Wizarrd

Tylko po co upodabniać filmweb to imdb. Pierwsze skojarzenia przywodzą na myśl anglojęzyczny portal. Kiedyś filmweb miał swój styl, ciekawą kolorystykę, dużo czerwieni, a i czytelność była większa. Teraz upodobnił się do tuzina innych stron, tracąc moim zdaniem na wartości. Oczywiście większość usprawnień i funkcji oceniam na plus, jednak szata graficzna to chyba największy minus współczesnego filmwebu :(

Pauleta

Zmiany są, bo rzeczywistość się zmienia. Świat idzie do przodu. Uwierz, że gdyby nie wymyślono iPhonów i jemu podobnych urządzeń, to praktycznie nie byłoby czego tutaj zmieniać.

Kobuz

Dobra, niech se to to już tu zostanie. Ale kurde bele dajcie mi z lewej strony panel, żeby nie scollował na sam dół strony, jak chce wejść w ciekawostki albo www, zgoda?

Kobuz

Jak dla mnie może być, ale nadal brakuje mi sortowania filmów na stronie osób według ilości głosów.

Camil

Zabugowane w cholerę... jak w profilu danego aktora chcę wyświetlić np. "tylko te które obejrzałem" to ucina lata produkcji niektórych filmów

Kobuz

Teraz prawie nie widać, które filmy się obejrzało, a które nie, ta czarna ramka była lepsza niż jasnoszare podkreślenie! :(

Wilk1918

Nie ma problemu by to zmienić, na kolor jaki by Tobie odpowiadał, zapoznaj się z tym tematem:
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Przerobi%C5%82em+Filmweb+wg+w%C5%8 2asnego+upodobania+%3A%29,2037307
i ustaw jak sobie tylko chcesz, np. u mnie wygląda to tak:
http://imageshack.us/f/7/beztytuubai.png/

Kobuz

Znowu po cichutku

katedra

Powinny być wpierw jakieś ankiety, no bo w końcu kto jest ważniejszy; redakcja, czy użytkownicy?

Kobuz

no to ciekawe z ankietami :)

kam001

zablokowali tamten :/
a co do "Halloween", to niewiele z niego pamiętam, oglądałem bardzo dawno temu :) jednak sporo muszę nadrobić/odświeżyć, szczególnie z klasyki :p

Kobuz

omg :) polecam seans z Halloween :)
to zapraszam
http://www.filmweb.pl/forum/horror/Najlepszy+horror+ever+wg+Was+...,2152454

kam001

okej, tylko muszę się zastanowić jakie "straszaki" wybiorę :)

Kobuz

zapraszam na forum to pogadamy, bo znowu odbiegamy od tematu:/

Kobuz

Znowu zabrali mi podgląd za ile dni jest nowy odcinek serialu, jak wtedy mogłem sobie w kokpicie ustawić. Najpierw zabrali z apki na androida teraz ze strony, a to jedna z ważniejszych dla mnie funkcji tego serwisu :(