Po raz kolejny coś takiego mnie spotyka.. Oceniłem film wystawiłem komentarz i wszystko zniknęło ale na profilu mi się pojawia ze film ogladalem... Co jest grane? Jakim cudem mam skomentowac jak juz nie pamietam co pisalem.. szlag mnie trafia - ten portal jest prowadzony przez amatorów chyba
U mnie sporo ocen nie wyświetla się przy "znany z" i w "filmografii" danej osoby za to w okienku "Twoja ocena" wszystko jest jak było.
Dzisiaj popołudniu były jakieś "roboty". Być może nie zostały zakończone, przez co część bajerów się nie wyświetla. Jeśli zaś chodzi o oceny, to po krótkiej przerwie, znowu zaczęły znikać. Tylko dzisiaj zlokalizowałam kilka tytułów, które niedawno oglądałam i na pewno odhaczyłam.
A mnie się zdarzyło coś, o czym chyba jeszcze na tym forum nie było - wypadło mi kilka filmów z "chcę obejrzeć".
mi natomiast ktoś dodał masę filmów do nie chce obejrzeć, choć tylu na stówkę nigdy nie zaznaczałem ;-)
Co jakiś czas kilka moich ocen też znika. Dzisiaj się zorientowałem, że nie mam ocenionych filmów Grindhouse, a oceniałem je jakieś 4 lata temu... Co to ma być?
Więc jednak nie mam schizofrenii. To dziwne uczucie kiedy wchodzę na profil jakiegoś filmu który widziałem z kilka razy, i się okazuje, ze nie mam go ocenionego, a przysiągłbym, ze oceniałem.
Dziś inny problem z kolei wykryłem. Kumpel poprosił mnie bym podał mu kilka fajnych tytułów anime. To wchodzę do obejrzanych, zaznaczam tak anime i wyszukuje mi tylko 36 tytułów. Choć mam ocenionych około 80, bo równolegle na MALu oceniam. Zresztą, nawet jak wchodzę na profil anime którego nie mam oznaczonego jako obejrzanego, to na jego profilu jest moja ocena jaką mu dałem.
Co jeszcze fajniejsze, nawet jak przed chwilą oceniłem jeszcze parę animacji, to nadal wyszukuje mi jedynie 36 tytułów jako obejrzanych. I jak to rozumieć?