Zmiany wprowadzone na portalu zostały - opierając się na opiniach tu wyrażonych - przyjęte bardzo źle. Nie po raz pierwszy - można się przyzwyczaić i chyba na tym bazuje administracja FW - na sile przyzwyczajenia. "Ponarzekają, ale przywykną". Powstaje pytanie - po co irytujecie swoich użytkowników? jaki to ma cel? Czy wprowadzając zmiany opieracie się na jakichś badaniach opinii, ankietach? Bo jeśli tak by było (a nie jest), to wynikałaby z tego jakaś troska o użytkowników, szacunek, liczenie się z ich opiniami - czyli rzeczy bardzo podstawowe i elementarne. Tego tu nie ma, jest jakaś zabawa formą, która wprowadza chaos i dość powszechne niezadowolenie. I znów powraca pytanie - po co?
To wyjaśnij mi tę zagadkę. Ok - mają nas w dupie, ale po co? Takie portale powinny się opierać na symbiozie - mają tym więcej użytkowników, im lepiej ich traktują. Czemu ta prosta zasada tu nie działa?
Zacznijmy od tego, że oni nie wiedzą co to jest symbioza, może traktują nas jak pasożyty stąd te utrudnienia... Na prawdę nie chce mi się już nawet pisać ale jest dużo więcej rzeczy na tym portalu wartych uwagi, do poprawienia czy dodania niż jakiś gówniany layout.
niewiadomo o co chodzi ? no to chodzi o pieniadze. ktos tam na gorze ma w informatyka ( czy kogokolwiek, kto sie tym zajmuje) w firmie i on MUSI miec robote/zajecie. no to zlecaja tej grupie najprostsza rzecz - zmiencie szate graficzna;pokombinujcie z kolorkami; itp itd. Powinniscie sie wstydzic ! To portal wspoltworzony przez Nas ! A macie Nas gleboko. Jestem juz troche na filmwebie i to naprawde jest po prostu smieszne :) serio. Wchodze na strone i znowu kolejne zmiany, ktore nic nie wnosza oprocz tego, ze grupa informatykow miala jakies zajecie. No smiech na sali. Tak sie boicie ich zwolnic ? No bo gdyby nie te zmiany to po co ich trzymac, nie ;) ? Niezla pompa.