strona leci na ryj,aż przykro-nic nie działa /wyszukiwarka,powiadomienia,ten durny asystent,
rekomendacje.../najgorsze że obsada jest b.wrażliwa na dobór słów w krytyce a olewa treść.
p.s.nie mam złudzeń że...

warmax

Nie działa wyszukiwarka w bazie filmów.

warmax

U mnie to samo. Z trzy dni nie działają powiadomienia i nie "znikają" mam już 20 powiadomień... To samo z rekomendacjami.

warmax

Filmweb jest tak przekombinowany tymi skryptami (Chcieli mieć bardzo nowoczesną stronę) że teraz cały czas wszystko siada i korzystanie z FW staje się po prostu męczące!

kalewra

no i co robią ONI?!?!?!..............coś w ich stylu-NIC!!! /a trwa to już kilka tygodni/.

warmax

Bo admini a tym bardziej redakcja nawet nie czytają tego co użytkownicy piszą na forum. Udają że problemu nie ma. A jak naprawią może za parę dni, tygodni... kto to może wiedzieć. To wtedy będzie że nic się nie stało i problemu nie było! Aż znowu się coś spier*oli!! Wysłałem kiedyś do nich maile o problemach, wysłałem może z 3-4 ale odpuściłem sobie bo na ani jeden nie dostałem odpowiedzi. A problemy naprawili dopiero po paru tyg. Także pewnie nawet maili nie czytają!

warmax

Aha dodam jeszcze że, za czasów starego dobrego Filmwebu, takich błędów, problemów na tak masową skale nie było, a nawet jak się pojawiały (Przypominam że rzadko) to były naprawiane w parę godzin.

kalewra

Dokładnie. Narobili tego wszystkiego aż głowa boli. Fejsbuki, sruki, lajki, google. Nawet zwiastuny w kilku miejscach. Pod okładką, jeszcze niżej pod okładką.

Reklamy się nigdy za to nie popsuły.

Piotrek4

"Reklamy się nigdy za to nie popsuły."
+1 :D

warmax

Aha i jeszcze napisane komentarze się nie wyświetlają

warmax

Nie wyswietlaja sie rekomendacje i gustopodobni

Ruben_fw

ja to się praktycznie nie mogę w ogóle zalogować na filmweb tu miałam zaznaczone oceny dla wszystkich filmów które obejrzałam i teraz co przecież nie będę wszystkich ocen przepisywać na inne strony masakra jakaś

warmax

Następny błąd - wcześniejsze komentarze przy ocenach znikają, więc nawet edytować tego nie idzie.

GarvinSitho

Trzeba dodać forum błędy na filmwebie, założe się, że przebije ilościa temató pozostałe części.