strona leci na ryj,aż przykro-nic nie działa /wyszukiwarka,powiadomienia,ten durny asystent,
rekomendacje.../najgorsze że obsada jest b.wrażliwa na dobór słów w krytyce a olewa treść.
p.s.nie mam złudzeń że...
U mnie to samo. Z trzy dni nie działają powiadomienia i nie "znikają" mam już 20 powiadomień... To samo z rekomendacjami.
Filmweb jest tak przekombinowany tymi skryptami (Chcieli mieć bardzo nowoczesną stronę) że teraz cały czas wszystko siada i korzystanie z FW staje się po prostu męczące!
Bo admini a tym bardziej redakcja nawet nie czytają tego co użytkownicy piszą na forum. Udają że problemu nie ma. A jak naprawią może za parę dni, tygodni... kto to może wiedzieć. To wtedy będzie że nic się nie stało i problemu nie było! Aż znowu się coś spier*oli!! Wysłałem kiedyś do nich maile o problemach, wysłałem może z 3-4 ale odpuściłem sobie bo na ani jeden nie dostałem odpowiedzi. A problemy naprawili dopiero po paru tyg. Także pewnie nawet maili nie czytają!
Aha dodam jeszcze że, za czasów starego dobrego Filmwebu, takich błędów, problemów na tak masową skale nie było, a nawet jak się pojawiały (Przypominam że rzadko) to były naprawiane w parę godzin.
Dokładnie. Narobili tego wszystkiego aż głowa boli. Fejsbuki, sruki, lajki, google. Nawet zwiastuny w kilku miejscach. Pod okładką, jeszcze niżej pod okładką.
Reklamy się nigdy za to nie popsuły.
ja to się praktycznie nie mogę w ogóle zalogować na filmweb tu miałam zaznaczone oceny dla wszystkich filmów które obejrzałam i teraz co przecież nie będę wszystkich ocen przepisywać na inne strony masakra jakaś