Znowu jakieś limity na oceniane filmy, o co kaman??? Nadrabiam powakacyjne tytuły a tu jakiś zasrany limit, kiedyś już był o to bulwers i znowu to samo, niech moderacja cos. Z tym zrobi.
Spieprzaj dziadu:p ale no powaga, ocenilem zaledwie 20 filmow i jakis zasrany limit, tydzien bede to ocenial teraz....
Nie było Cię jakiś czas go muszę Cię podenerwować , brakowało mi Woldora :D . Hm , to nie wiem , ja nigdy nie oceniam tylu filmów na raz ;) .
Hahah , to Ci się udało :D .
Prawdy w tym jest od groma , nolife'owanie tutaj przekracza wiele granic ;).
Pewnie chodzi o to, że forum było trolowane. Istnieje limit na zakładane tematy dla nowych userów i pewnie jest też limit dla stałych użytkowników na oceniane filmy. Wszystko ma swoje plusy i minusy, ale pewnie chcą zapobiec bałaganowi.
Mam tu konto ponad 8 lat, no proszę cie, żadnych takich limitow dla uzytkownikow z takim stazem nie powinno byc, co innego dla świeżaków... Z reszta jaki balagan oceniam i tyle, nie zasmiecam forow...czasem;)
Z reszta byl juz zakladany taki temat kiedys przeze mnie i znajomego gagarina, on ma to nawet pewnie zapisane gdzies na kompie znajac jego i moderator z tego co pamietam powiekszyl nam limit jako stalym uzytkownikom, a teraz nie wiem co znowu sie stalo, pamietam mialem chyba limit na 8 filmow, pewnie jak to przeczyta to to potwierdzi, tez chyba gdzies zapisywalem na dysku rozmowe z tym modem...