Witam.Bardzo bym prosila o wyjasnienie, jak sie postepuje w momencie podania, ze konkurs nierostrzygniety, a zdarza sie to czesto.Co jest przyczyna nierostrzygniecia-mysle o konkursach w ktorych rowniez bralam udzial. Prosze o informacje w przypadku ktory dotyczy rowniez mnie.pozdrawiam lc.ps.a tak pomyslalam, ze mogloby to byc do wiadomosci na stronie, w przypadku kazdego zakonczonego konkursu, czy to takie klopotliwie- wtedy bedzie wiarygodne.lc.

Bernikla10

Widocznie to takie kłopotliwe.

Bernikla10

Przeczytaj sobie regulamin konkursów - tam wszystko jest napisane.

gromcia167

A gdzie można znaleźć regulamin konkursu? Bo ja również brałem udział w konkursie, skończył się nierozstrzygnięty i niestety ale na stronie z konkursem nie ma już regulaminu, nie ma również jakiejś informacji dlaczego nierozstrzygnięty a dużo jest takich... ciekawe dlaczego hm... ani nawet kiedy będzie podane do wiadomość kto ewentualnie wygrał itp. Czy to tak wiele informacji żeby ich nie podać i aż tyle wymagamy?!

nickel

Link do regulaminu znajduje się zawsze poniżej okienka, w którym udzielasz odpowiedzi na pytanie konkursowe. "Oświadczam, że zapoznałem się z regulaminem konkursu i akceptuję jego warunki"
to np regulamin innego konkursu
http://www.filmweb.pl/contest/regulations/4467

gromcia167

Tak ok tylko, że tego linku już nie ma zaraz po zakończeniu konkursu i nic nie wiadomo. Konkurs się skończył początkiem czerwca a według tego regulaminu, który podałaś to "Nagrody zostaną przyznane w ciągu 7 dni od dnia zakończenia konkursu, przez Komisję Konkursową" termin już minął i zero informacji kto co jak więc coś tu jest nie tak.

nickel

Tak jak pisałam wcześniej, to jest regulamin inne konkursu. Jeżeli nie przeczytałeś go sobie wcześniej, no to trudno - zawsze przed zaznaczeniem/podpisaniem czegoś należy czytać pełną umowę.

gromcia167

Przeczytałem i zawsze czytam umowy itp (więc bez takich proszę) i MAM DO NICH DOSTĘP W KAŻDEJ CHWILI BO MAM KOPIE PRZEWAŻNIE a tu już regulamin usunęli i nie ma możliwości sprawdzić ponownie tych informacji i to nie moja wina bo powinna być taka informacja cały czas dostępna dla uczestników - ewidentna wina tego kto konkurs organizował bo nie ma możliwości żeby ktoś zapamiętał coś z regulaminu konkursu, który odbywał się w połowie maja lub jakoś pod koniec i kończył się początkiem czerwca a przez ten czas wiele może się zdarzyć i można takich rzeczy nie pamiętać jeżeli ktoś nie sprawdza codziennie bo po prostu nie ma na to czasu.

nickel

Tego regulaminu szukasz?
http://www.filmweb.pl/contest/regulations/4447