http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/moi+drodzy+%2C+niedawno+mnie+zapro sił+do+grona+znajomych+jakiś+facet+%2C+...,2801604
A ja proponuje najpierw z kimś pogadac nim pochopnie zaprosisz go do znajomych... Dziwie sie ludziom ktorzy zbieraja znajomych jak pokemony, po co to komu...
Zwróć uwagę na słowa piosenki to może nie będziesz się już tak dziwił.gdy wezwanie rzuci los, już zwycięstwa czujesz smak to zawsze był nasz plan, pokemon, czy już WSZYSTKIE masz ? pokemon to przyjaciel mój....czy już WSZYSTKICH masz czy już WSZYSTKICH masz ? PokeZanajomy Pokeznajomy.
Najpierw znajdź jego IP...
...dowiedz się gdzie mieszka...
...spal mu dom wysokooktanową benzyną...
...wywieś jego plugawe truchło na swoim tarasie informując wszystkich w okół że z Tobą się nie zadziera.
Ip danej osoby o dziwo nie jest wcale tak łatwo znaleźć ponieważ większość operatorów internetu wykorzystuje zmienne ip, albo jeżeli już znajdziesz ip danej osoby to co najwyżej dowiesz sie w jakim mieście mieszka, gdyż wyskoczy ci adres operatora sieci ot tak.
Jest wiele patentow na znalezienie kogos gdzie mieszka, ip jest tylko jednym z nich, ale do tego trzeba cierpliwosci.
Wiem, że to nie było do mnie, nikogo nie chcę bronić, napisalem tylko prawdę, resztę mam w przysłowiowej dupie, z kim się kłócisz, kto cię obraża i kogo dodajesz do znajomych, podsumowałem tylko, iż literówka nie jest błędem ortograficznym. Po żadnej stronie nie stane, adwokatem też nie będę, ale kolega jak by nie patrzeć bezpodstawnie i ewidentnie cie obraził, a ja w żadnym stopniu nie mialem zamiaru cię urazic. Pozdrawiam.