czy w wogule w tych konkursach filmwebu ktokolwiek,kiedykolwiek wygrał? bo jak patrze to zawsze piszę że konkurs nierozstrzygnięty
Wpadłem na forum po to, żeby zapytać o te nierozstrzygnięte. Biorę zwykle udział w prawie wszystkich. Raz nawet wygrałem - bilet do kina w Warszawie, szkoda tylko, że mieszkam w Poznaniu.
Podbijam - pytanie jest szersze: 1. Czy da się wygrać coś poza biletami do kina, bo rozpytałem po znajomych i nikt nigdy nie wygrał nic poza biletami?, 2. Dlaczego w głównym oknie wszystkie konkursy są "zakończone, nierozstrzygnięte", a w prawym pasku bocznym jest zapełniona kategoria "rozstrzygnięte konkursy"?
Co do 2 pytania. W głównym oknie są konkursy, które się już zakończyły, ale nie został jeszcze wybrany zwycięzca. Po prawej na pasku są konkursy zakończone, w których zwycięzca już został wybrany.
Ja jak zobaczylem listę ostatnich konkursów to stwierdzilem ,ze chyba maja one uatrakcyjnić portal ,a wygrane o ile istnieją są rozdawane miedzy szefostwo filmwebu. W taki sposób wygrales? ;) to nie zlosliwosc tylko sprawdzam teorie.
Nie, oczywiście, że nie. Nie wiem w jaki sposób wyłaniają zwycięzcę. Mówią, że czytają wszystkie odpowiedzi i wybierają najlepszą...
No tak ,ale czy jeśli będzie Np jedna dobra odpowiedz to przyznają chociaz jedna nagrodę? Bo wygląda na to ,ze jeśli nie będzie satysfakcjonujacych odpowiedzi w ilości odpowiadającej ilości miejsc to konkurs jest odwolywany.
Dobrze gdyby ktoś z ekipy filmwebowej odpowiedzial.
Naprawdę nie wiem jak to działa. Aczkolwiek większość pytań w tych konkursach to pytania typu "Jaki film z udziałem jakiegoś aktora uważasz za najlepszy", więc czy można źle odpowiedzieć na takie pytanie?
Ano na tych to ja pasuję bo nie mam pojęcia jak mozna udzielic odpowiedzi zasługującej na nagrodę. A tym bardziej wielu odpowiedzi bo nagród jest kilka zazwyczaj.
ja dla przykladu nie wygralem ani razu, a u konkurenci Óńęt peel wygralem 2-krotnie z czego raz tez bilety na maraton Almodovara, jednak zapomnialem wtedy sprawdzic mejla i przepadly :D
Bez sensu w ogóle opowiadać historie o jakichs konkursach skoro moga sobie je po zakończeniu unieważnić. Pierwsze slysze o czymś takim.
nierozstrzygniete - znak, ze jeszcze nie wybrano zwyciezcow... RAZ no dobra 2 razy spotkalem sie z uniewaznieniem konkursow - raz na oneciku, a raz w gazecie o grach PC, ktorej juz nie produkuja... W 1 przypadku bylo to za malo poprawnych odpowiedzi (nagrody warte po 1200 zl kazda!) w 2 przypadku olali zwyciezcow i nagrod nie wyslali - wtf? ;-)
Jeśli tak to zwracam w pełni honor. W takim razie lepiej zmienić opis ,Np. Oczekuje na rozpatrzenie.