czy w wogule w tych konkursach filmwebu ktokolwiek,kiedykolwiek wygrał? bo jak patrze to zawsze piszę że konkurs nierozstrzygnięty

mitek24

Wpadłem na forum po to, żeby zapytać o te nierozstrzygnięte. Biorę zwykle udział w prawie wszystkich. Raz nawet wygrałem - bilet do kina w Warszawie, szkoda tylko, że mieszkam w Poznaniu.

mitek24

Podbijam - pytanie jest szersze: 1. Czy da się wygrać coś poza biletami do kina, bo rozpytałem po znajomych i nikt nigdy nie wygrał nic poza biletami?, 2. Dlaczego w głównym oknie wszystkie konkursy są "zakończone, nierozstrzygnięte", a w prawym pasku bocznym jest zapełniona kategoria "rozstrzygnięte konkursy"?

Thomasons

Co do 2 pytania. W głównym oknie są konkursy, które się już zakończyły, ale nie został jeszcze wybrany zwycięzca. Po prawej na pasku są konkursy zakończone, w których zwycięzca już został wybrany.

Wyslannik_smierci

A tak swoją drogą ile trwa średnio typowanie zwycięzców?

Ottiss14

Różnie to bywa. Myślę, że około 2 tygodni. Może mniej, może więcej

Wyslannik_smierci

No dobrze to sprawa sie wyjaśniła. Dziekuje za informacje!

mitek24

Ja wygrałem już 9 razy ;) I zawsze to były filmy lub gadżety, nigdy bilety ;)

Wyslannik_smierci

Ja jak zobaczylem listę ostatnich konkursów to stwierdzilem ,ze chyba maja one uatrakcyjnić portal ,a wygrane o ile istnieją są rozdawane miedzy szefostwo filmwebu. W taki sposób wygrales? ;) to nie zlosliwosc tylko sprawdzam teorie.

Ottiss14

Nie, oczywiście, że nie. Nie wiem w jaki sposób wyłaniają zwycięzcę. Mówią, że czytają wszystkie odpowiedzi i wybierają najlepszą...

użytkownik usunięty
Wyslannik_smierci

9 to chyba sporo, prawda?

Biorę udział w konkursach od 7 lat, więc sama oceń...

Wyslannik_smierci

No tak ,ale czy jeśli będzie Np jedna dobra odpowiedz to przyznają chociaz jedna nagrodę? Bo wygląda na to ,ze jeśli nie będzie satysfakcjonujacych odpowiedzi w ilości odpowiadającej ilości miejsc to konkurs jest odwolywany.
Dobrze gdyby ktoś z ekipy filmwebowej odpowiedzial.

Ottiss14

Naprawdę nie wiem jak to działa. Aczkolwiek większość pytań w tych konkursach to pytania typu "Jaki film z udziałem jakiegoś aktora uważasz za najlepszy", więc czy można źle odpowiedzieć na takie pytanie?

Wyslannik_smierci

Ano na tych to ja pasuję bo nie mam pojęcia jak mozna udzielic odpowiedzi zasługującej na nagrodę. A tym bardziej wielu odpowiedzi bo nagród jest kilka zazwyczaj.

mitek24

ja dla przykladu nie wygralem ani razu, a u konkurenci Óńęt peel wygralem 2-krotnie z czego raz tez bilety na maraton Almodovara, jednak zapomnialem wtedy sprawdzic mejla i przepadly :D

MegaTM

Dzisiaj kolejne trzy konkursy oczywiście nierozstrzygnięte.

Ottiss14

Bez sensu w ogóle opowiadać historie o jakichs konkursach skoro moga sobie je po zakończeniu unieważnić. Pierwsze slysze o czymś takim.

Ottiss14

nierozstrzygniete - znak, ze jeszcze nie wybrano zwyciezcow... RAZ no dobra 2 razy spotkalem sie z uniewaznieniem konkursow - raz na oneciku, a raz w gazecie o grach PC, ktorej juz nie produkuja... W 1 przypadku bylo to za malo poprawnych odpowiedzi (nagrody warte po 1200 zl kazda!) w 2 przypadku olali zwyciezcow i nagrod nie wyslali - wtf? ;-)

MegaTM

Jeśli tak to zwracam w pełni honor. W takim razie lepiej zmienić opis ,Np. Oczekuje na rozpatrzenie.

użytkownik usunięty
mitek24

"wogule" to na bank nie wygrał nikt -.-

mitek24

ja niedawno wzięłam udział w jednym tylko konkursie, i go wygrałam (+ 2 inne osoby), więc nie sądzę że to ściema :) miałam może farta, ale pewnie jeszcze kiedyś w jakimś wezmę udział... :)