http://www.filmweb.pl/film/Samotna+kobieta-1964-115929/contribute/plot/4605599/0
czeka mi to od dwoch miechow :P
Z tego co się orientuję, to kontrybucja zarys fabuły jest z przełomu luty / marzec.
I zajrzałam do Twojej kontrybucji, będzie odrzucona. Nie poprawiłaś jej. Zarys to maksymalnie dwa, nieskopiowane zdania.
W spisie kolejek nie ma informacji o stanie oczekiwania na zarys fabuły, pozostałe tytuły oraz podpisywanie galerii.
Informacja podana przez aconitum666 dotyczy opisów. A to nie to samo.
Pozdrawiam, udanego popołudnia.
no heloł nie wymyślę, przecież całkiem innego opisu do filmu, mogę to tylko napisać innymi słowami xD
Nie rozumiesz. To co Ty zrobiłaś to jest opis, ale zrobiłaś go w "zarysie fabuły". Zarys fabuły to góra dwa zdania i nie może się żaden z wyrazów powtarzać. Nawet przyimki. Zrób tą kontrę jako opis a nie zarys.
Właśnie to przeczytałam. Jako sam opis też Ci to odrzucą. Po pierwsze brak nazwisk aktorów w nawiasach i podlinkowania do ich profilów. Po drugie kopiujesz sformułowania ze źródła a to plagiat. I po trzecie (dla mnie najważniejsze) styl jest fatalny. Musisz to całkowicie przeredagować.
tam od Lejzorka z linku
"Nie powinien zawierać: - nie podajemy nazwisk aktorów, reżyserów itp. " zreszta ja tam nie pisalam nazwisk tylko same imiona postaci.
No wlasnie nie kopiowalam pozmienialam to co moglam, no ale przze te 2 miechy czy ile tam mam czas na poprawe jeszcze tego.
W zarysach nie. W opisach to robimy. On Ci dał wytyczne do zarysów.
Zdecyduj się co chcesz zrobić. Zarys czy opis.
To mało pozmieniałaś, bo to jest istny plagiat. :( Pomóc Ci z tym? Tylko powiedz co chcesz zrobić- zarys czy opis.
Ależ to pogmatwane ja myslalam ze on do opisow dal...
dałam kontre do tego i tego xD
Dobra, ale przejde z tym na priv :)
żeby nie bylo nie dodawalam wczesniej ani zarusu ani opisu, jestem w tym zielona.
O właśnie!
Odpowiednia osoba w odpowiednim miejscu! Ściągnęłam Cię myślami, gdyż zastanawiałam się, czy napisać, że między innymi Ty masz uprawnienia na zarysy. ;)
Ale to może przecież być początek wielkiej miłości, wiec nie przeszkadzaj młodym, tylko stań w kąciku i przyglądaj się rozwojowi wypadków.
No widzisz, najważniejsza jest właściwa perspektywa.
Jak cię oplują, to raduj się, że wiadra pomyj nie wylali, itp. ;)