http://www.filmweb.pl/film/Samotna+kobieta-1964-115929/contribute/plot/4605599/0

czeka mi to od dwoch miechow :P

Czas oczekiwania 126 dni... http://www.filmweb.pl/contrib/status

użytkownik usunięty
aconitum666

ok..to sobie poczekam xD

Z tego co się orientuję, to kontrybucja zarys fabuły jest z przełomu luty / marzec.
I zajrzałam do Twojej kontrybucji, będzie odrzucona. Nie poprawiłaś jej. Zarys to maksymalnie dwa, nieskopiowane zdania.

W spisie kolejek nie ma informacji o stanie oczekiwania na zarys fabuły, pozostałe tytuły oraz podpisywanie galerii.
Informacja podana przez aconitum666 dotyczy opisów. A to nie to samo.

Pozdrawiam, udanego popołudnia.

użytkownik usunięty
julCia69

Zdania nie są przekopiowane, są poprawione właśnie.

użytkownik usunięty

no heloł nie wymyślę, przecież całkiem innego opisu do filmu, mogę to tylko napisać innymi słowami xD

Nie rozumiesz. To co Ty zrobiłaś to jest opis, ale zrobiłaś go w "zarysie fabuły". Zarys fabuły to góra dwa zdania i nie może się żaden z wyrazów powtarzać. Nawet przyimki. Zrób tą kontrę jako opis a nie zarys.

Belief

Właśnie to przeczytałam. Jako sam opis też Ci to odrzucą. Po pierwsze brak nazwisk aktorów w nawiasach i podlinkowania do ich profilów. Po drugie kopiujesz sformułowania ze źródła a to plagiat. I po trzecie (dla mnie najważniejsze) styl jest fatalny. Musisz to całkowicie przeredagować.

użytkownik usunięty
Belief

tam od Lejzorka z linku
"Nie powinien zawierać: - nie podajemy nazwisk aktorów, reżyserów itp. " zreszta ja tam nie pisalam nazwisk tylko same imiona postaci.
No wlasnie nie kopiowalam pozmienialam to co moglam, no ale przze te 2 miechy czy ile tam mam czas na poprawe jeszcze tego.

W zarysach nie. W opisach to robimy. On Ci dał wytyczne do zarysów.

Zdecyduj się co chcesz zrobić. Zarys czy opis.

To mało pozmieniałaś, bo to jest istny plagiat. :( Pomóc Ci z tym? Tylko powiedz co chcesz zrobić- zarys czy opis.

użytkownik usunięty
Belief

Ależ to pogmatwane ja myslalam ze on do opisow dal...

dałam kontre do tego i tego xD

Dobra, ale przejde z tym na priv :)

użytkownik usunięty
Belief

żeby nie bylo nie dodawalam wczesniej ani zarusu ani opisu, jestem w tym zielona.

użytkownik usunięty
Belief

aaaaaa no wreszcie ktoś kto mi wytłumaczył dzięki :)

Faq for you :)
http://www.filmweb.pl/user/FAQ_weryfikatorow/blog/546414

Lejzorek

O właśnie!
Odpowiednia osoba w odpowiednim miejscu! Ściągnęłam Cię myślami, gdyż zastanawiałam się, czy napisać, że między innymi Ty masz uprawnienia na zarysy. ;)

julCia69

Ja się na tym nie znam, nic ze mniej nie ściągaj :P

Lejzorek

Nie śmiałabym!
Masz tyle kobiet, że trudno do Ciebie dotrzeć. ;-)

użytkownik usunięty
Lejzorek

z romansami prosze na priv :P tu poważny temat.

Ale to może przecież być początek wielkiej miłości, wiec nie przeszkadzaj młodym, tylko stań w kąciku i przyglądaj się rozwojowi wypadków.

użytkownik usunięty
zweistein

nie potrafie tak stać na palcach, a zawsze chciałam.

Ciesz się, że klęczeć na grochu nie musisz.

użytkownik usunięty
zweistein

fakt trzeba dostrzegać pozytywy

No widzisz, najważniejsza jest właściwa perspektywa.
Jak cię oplują, to raduj się, że wiadra pomyj nie wylali, itp. ;)

użytkownik usunięty
zweistein

no i gites

użytkownik usunięty
Lejzorek

Fenk ju soł macz :D

kontra do odrzucenia

użytkownik usunięty
Piotrek4

Miło, jeśli będzie odrzucona znowu poprawie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem