Hej, od kiedy zmienił się wygląd portalu nie mogę wejść w zakładkę z filmami do obejrzenia, jest nieaktywna. Jak wchodzę na stronę filmu, który kiedyś zaznaczyłam, jest informacja, że mam go w dodanych do obejrzenia, ale do całej listy filmów "na potem" nijakim sposobem nie mogę wejść
Pozostałe (ostatnio oglądane, najwyżej oceniane itd.) działają normalnie.
Pomocy :(
Podobno rozbudowują "chcę obejrzeć", stworzą np. filtry ułatwiające wyszukiwanie. Czytałem post o tym w stanie wątpliwej trzeźwości, więc może być różnie. ;p
Oczywiście, że jest aktywna, u mnie na przykład działa. Jedynym problemem jest długi czas ładowania strony - mam od groma pozycji na liście i może ten właśnie problem opisujesz?
Nie, to nie kwestia ładowania, ja w ogóle nie mogę w to kliknąć jak w link przekierowujący, jak najeżdżam kursorem to nic się nawet nie podświetla a jedyne co mogę zrobić to skopiować napis "Chcę obejrzeć"...
Dopiero potem doczytałem o co Ci chodziło. ;) Inna sprawa, że po co Ci ta zakładka w profilu, jak możesz do "Chcę obejrzeć" przejść z każdego miejsca, klikając w prawym górnym rogu.
To tak jak u mnie, jestem na profilu i nie działa zakładka Chcę obejrzeć już od jakiegoś tygodnia jak nie 2 tygodni. :/
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Nie+dzia%C5%82a+%22Chc%C4%99+obejr ze%C4%87%22,2561506