Dostałem zaproszenie do znajomych... 3 raz od tej samej osoby...

Chciałem grzecznie odpowiedzieć, że nie jestem zainteresowany:
- na liscie "zaproszenia otrzymane" jest tylko "Ignoruj" i "Akceptuj" - no jakos nie przyszlo nikomu do glowy, żeby dać tam linka do napisania wiadomości - pewnie za trudne do ogranięcia...
- klikam w nazwe użytkownika - tam jest magiczny guziczek "Napisz Wiadomość"... "no Państwo mi nie uwierzycie..." NIE DZIAŁA... można go sobie 100 razy klikać - nic sie nie dzieje..
- sptrytny byłem - kliknąłem prawym na wspomnianym guziczku - i wybrałem opcję "otwórz w nowej karcie" - tadam!!! - dostałem stronę z edycją wiadomości...
- napisałem co chciałem - klikam "wyślij"... uwaga-uwaga!!!!... co dostałem????.... "nie masz dostępu do tej strony" - kupa
- da sie wysłać wiadomość do kogoś z forum - wystarczy myszką najechać na jego nazwę - no ale to trzeba widzieć post danej osoby a - uwaga-uwaga - dostęp do zakładki "wypowiedzi" został jakiś czas temu zablokowany!! - nie da się więc w prosty sposób znaleźć wypowiedzi danej osoby na forum

No gratulacje panowie i panie - brawo-brawo - jesteście dosłownie niedoścignionym wzorem profesjonalizmu!

BestBeast

Nie wiem, czy w tym problem, ale zdaje się, że trzeba mieć ileś punktów, aby móc wysłać wiadomość do kogoś.

Aleksandra_aka_Alessia

Zgadza się, trzeba mieć 10 punktów.

Sirielle

Super...

OK - no to niech w takim razie nie da sie mnie tez zapraszac do znajomych - jak nie moge wysylac wiadomosci - to po kiego grzyba moge je otrzymywac?

Paranoja...

BestBeast

Nie, to przymuso-zachęta do dodawania materiałów ;) Też mi się nie podobało na początku, ale uzbierać 10 punktów nie jest trudno. Ale, tu masz wyjaśnienie:
http://www.filmweb.pl/help#III.1

Sirielle

spoko - "ignoruj" dziala
punktami po prostu nie jestem zainteresowany