Hej, dziś się zorientowałam, że od 3 lat nieświadomie korzystam jednocześnie z 2 kont na filmwebie... :)
założyłam drugie jakiś rok po pierwszym, pewnie nie pamiętałam hasła albo zapomniałam, że mam już
konto. Wtedy jeszcze nie korzystałam często z filmwebu i najpewniej jakiś czas później z rozpędu
zalogowałam się na to pierwsze i nawet nie zauważyłam (głupota, ale co zrobić :P).

Mam pytanie do kogoś z administracji serwisu (redakcji ?): czy da się połączyć oba konta w jedno? Na
obu mam ocenionych trochę filmów, sporo dodanych do "chcę obejrzeć" i choć świetnie byłoby obejrzeć te
filmy jeszcze raz i ocenić z nowego konta to jednak może można zaoszczędzić czas i po prostu je
połączyć?

Pozdrawiam

aankaa23

Z redakcji nie jestem. Ale wiem, że nie można łączyć kont.

użytkownik usunięty
Auron

A dwa jednocześnie można mieć?

Po co te insynuacje.... ?

Zaraz napiszesz pewnie, że przecież ty nic nie insynuujesz - prawda?

użytkownik usunięty
Auron

Właściwie to chciałam napisać "ja wiem wszystko najlepiej" a nie o jakiś insynuacjach.

Nie szkoda ci czasu na pisanie podobnych - "inteligentnych" komentarzy? Wróciłabyś do dodawania kontr, niech Filmweb stanie się bogatszy o twoje informacje które jak złoto są cenne....

użytkownik usunięty
Auron

Co do "inteligentnych" komentarzy to przykład biorę z ciebie, przytoczyłabym tu jakiś twój popis niestety ci je zablokowali. A co do materiałów to w dalszym ciągu je dodaję, chodź przez brak "przyjaciół" u kolorowych idzie mi to jak krew z nosa ale cóż bywa.

Mogłabyś, a nawet już powinnaś, skoro o takich zdecydowałaś się wspomnieć. Nie będę zgadywał, które to są. Ale mogły zostać zablokowane z dwóch powodów. Albo były to wpisy których treść odbiegała od tematu, albo te w których pisałem "prawdę" o redakcji. Takich się nie wstydzę, jak żadnych innych, chociaż niektórych żałuję.

Cieszy mnie że dodajesz. Abyś w rankingu za nisko nie spadła.

Zaproś Lejzorka do swojej lodówki, może coś pomoże.....

użytkownik usunięty
Auron

Nigdy nie widziałam, by jakiś wpis w którym piętnowałeś redakcję został zablokowany, musiałby być wyjątkowo wulgarny lub pisany przez Decepta.

Nigdy nie byłam wysoko w rankingu, jak już pisałam nie mam tu "znajomości".

Lejzorek jest dzięki Bogu obrażony, ale cieszy mnie, że kojarzysz temat w którym wypisywałeś w dużej mierze głupoty.

Nie wiem, czy moje komentarze na ich temat były usuwane. Nie zaglądam nigdy do swoich wypowiedźi, aby zobaczyć czy one są czy już ich nie ma - podałem jedną z możliwości.

Nie wiem jakie pozycje uwżasz za wysokie. Ale koniec mieśiąca mamy, a tu tak odległe miejsce. Nie raz byłaś wyżej - sam widziałem. Dlatego wspomniałem, że może lepiej byłoby gdybyś wróciła do dodawania, tym bardziej, że z tego co wiem, bardzo dobrze ci ono idzie - pod wzlędem jakości. Nic, tylko przykład z ciebie brać.

Temat kojarzę, ale "głupot" już nie. Pewnie dlatego, że były on głupie w twoich oczach.... A takie to i ja u ciebie mógłbym wygrzebać...

użytkownik usunięty

chevere odmawiam rozmowy z twoim alterkontem to poniżej mojej godności, opuszczam ten temat.

Ja tu żadnego Chevere nie widzę.

No cóż. Przynajmniej ja się do tego konta publicznie przyznaję. Nie moja już wina, że redakcja potrzebuje dużo czasu na jego usunięcie.

Opuść temat, jeśli chcesz. Tyle komentarzy z twojej strony, ale żaden wartościowy. Powodzenia, w dodawaniu ;)

Lejzorek nie obraża się na duże dzieci. Po prostu nudzą go. Woli w tym czasie obciąć paznokcie.