Od jakiegoś tygodnia nie pojawiają mi się powiadomienia o premierach nowych odcinków danego serialu. Niezależnie co to za serial - dotyczy wszystkich oglądanych przeze mnie w tej chwili. Zaznaczam, że mam dodaną taką opcję w "obserwuję". Co może być przyczyną?

Gor3iLLaZ

też chciałabym wiedzieć. temat poruszany na forum wielokrotnie, a odpowiedzi brak.

mistrzyniF1

Jakbyś znalazł odpowiedź szybciej niż ja to proszę daj znać tutaj

Gor3iLLaZ

znalazła ;)
i z chęcią się podzielę, bo wiele osób ma z tym problem

mistrzyniF1

znalazła, oczywiście przepraszam ;)

Gor3iLLaZ

mam to samo...już myślałam że seriale mają przerwe w emisji..

magdzia55

Czyli niestety nie jest to tylko wybiórcze. Trochę to dziwne, bo opcja do zaznaczenia wciąż istnieje. Pewnie przyjdzie nam poczekać co z tego wyjdzie. Czy to tylko chwilowy błąd techniczny, czy szykująca się zmiana z filmwebu.

Gor3iLLaZ

Jest to chwilowy błąd techniczny. Ale ale... chwila na Filmwebie może trwać i trwać.

Gasza1910

wciąż trwa...

Gor3iLLaZ

Tak więc potwierdziły się moje przypuszczenia. "Asystent" filmłeba został potrącony przez ciężarówkę wiozącą komedie dla nastolatków, 60-ty sezon Mody na sukces i konwent producentów odzierających dla kasy kultowe serie filmowe z ich chwały. Diagnozy jeszcze nie ma więc pewnie wioskowy szaman nie wie co jest pięć. Zapalmy świeczkę dla Asystenta [ ' ].

zarek

prawie miesiąc, rozwiązania brak. [*]

Gor3iLLaZ

juz poprawiony