komentarz oceny jest za krótki, nic się nie mieści
dodajcie też możliwość dodawania kilku dat obejrzenia filmu. dla mnie najważniejsza jest pierwsza data, ale chciałabym też znać kolejne (lubię wracać do ulubionych filmów), a komentarz oceny nie wystarczy nawet na ocenę

beti

Dla mnie ważniejsza byłaby możliwość usunięcia dat całkowicie, czasem nie wiem kiedy obejrzałem film, a muszę wypełnić pole. Twój pomysł popieram chociaż kolejne daty zawsze można dopisać w komentarzu oceny.

Camil

ale jak wspomniałam w komentarzu oceny nie mieści mi się mój komentarz, co dopiero daty

użytkownik usunięty
Camil

Ja w ogóle nie przywiązuję wagi do dat. Nawet jak sobie przypomnę o filmie oglądanym trzy lata temu, to zaznaczam z dzisiejszą datą i się nie gryzę;) Ale dłuższe komentarze do filmów czasem by się przydały.

beti

beti, ten temat powinien ci pomóc:

http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Chc%C4%99+napisa%C4%87+komentarz+M og%C4%99,2308000

ercer

tu jest napisane o ocenach dla znajomych, ja piszę o ocenie dla siebie i nie ma na pasku słowa user

-> Znajdź jakiś (inny) film, którego Twoją ocenę do niego ktoś polubił lub skomentował
-> Kliknij na "opinia o Twojej ocenie"

beti

Własnie tam jest opisane jak skomentować własna ocenę, tylko do tego potrzebny jest numer usera (twój numer) i te dwa kroki które przytoczyłas służą do poznania własnego numeru, ale mozna tez inaczej go znależć:
wchodzisz na własny profil i klikasz prawy myszy: "Pokaż Żródło Strony" i tam szukasz user id