Witam
Dlaczego zniknęła opcja oglądam na stronie serialu oraz w stronie z ocenami?

krzys1u

tu jest wytłumaczone
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/drobna+zmiana+w+ocenianiu+seriali, 2479568

anoysath

No własnie nie jest jest tylko informacja że wyłączono i żale uzytkowników więc fajnie by bylo jakby jakis administrator sie wypowiedział jakie korzyści niesie zrobienie burdelu z serialami

krzys1u

Nikt się nie wypowie, ponieważ nikogo nie obchodzą twoje czy moje zachcianki, ta strona prowadzona jest dla kasy.

krzys1u

Wystarczy przeczytać pierwszy post płynący od administracji.. Przebudowa i chwilowo tego nie ma. Będzie nowe, kiedy ? tego już nie wiadomo, czy lepiej ? też nie wiadomo. Większość tego nie zrozumiała i przyjęła że tak jak jest teraz będzie na zawsze. Niech skończą i dopiero się oceni. Co prawda można to było zrobić lepiej, tj zostawić użytkownikom funkcjonalnośc i pracować sobie z kodem poza serwerem.. A jak skończą to podmienić pliki... a nie wywalać opcję i robić to na serwerach. Bo teraz nie wiadomo ile mamy czekać.. się okaże że za rok wprowadzą zmiany..

krzys1u

Żeby Gortych czy tam Walkiewicz mogli sobie podwyższyć premię.

krzys1u

Przecież piszę, że powróci trochę cierpliwości :)

użytkownik usunięty
Robert831231

Przede wszystkim to jest napisane a nie piszę . Po drugie , nigdzie nie ma wzmianki o tym , że ta opcja powróci .

Jest napisane "Seriale powrócą do profilu wraz z jego nową wersją, nad którą obecnie pracujemy" oraz " Powyższe zmiany związane są również z pracami nad nową listą “chcę zobaczyć”, która w przyszłości zostanie gruntownie przebudowana i wzbogacona m.in. o wiele przydatnych filtrów. "Więc wydaje mi się, że poza bajerami powróci tez opcja, na której brak ludzie narzekają. Więc pozostaje czekać i narzekać dopiero wtedy jak z tymi bajerami owa opcja nie powróci.
Miłej niedzieli :)

krzys1u

Brakuje tej opcji, szkoda bardzo. Gdyby przynajmniej można ustawić na profilu sekcję *ostatnio oglądane seriale*, tak jak w przypadku filmów, to by to trochę zastąpiło tamtą funkcję.