Witam
Dlaczego zniknęła opcja oglądam na stronie serialu oraz w stronie z ocenami?
tu jest wytłumaczone
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/drobna+zmiana+w+ocenianiu+seriali, 2479568
No własnie nie jest jest tylko informacja że wyłączono i żale uzytkowników więc fajnie by bylo jakby jakis administrator sie wypowiedział jakie korzyści niesie zrobienie burdelu z serialami
Nikt się nie wypowie, ponieważ nikogo nie obchodzą twoje czy moje zachcianki, ta strona prowadzona jest dla kasy.
Wystarczy przeczytać pierwszy post płynący od administracji.. Przebudowa i chwilowo tego nie ma. Będzie nowe, kiedy ? tego już nie wiadomo, czy lepiej ? też nie wiadomo. Większość tego nie zrozumiała i przyjęła że tak jak jest teraz będzie na zawsze. Niech skończą i dopiero się oceni. Co prawda można to było zrobić lepiej, tj zostawić użytkownikom funkcjonalnośc i pracować sobie z kodem poza serwerem.. A jak skończą to podmienić pliki... a nie wywalać opcję i robić to na serwerach. Bo teraz nie wiadomo ile mamy czekać.. się okaże że za rok wprowadzą zmiany..
Przede wszystkim to jest napisane a nie piszę . Po drugie , nigdzie nie ma wzmianki o tym , że ta opcja powróci .
Jest napisane "Seriale powrócą do profilu wraz z jego nową wersją, nad którą obecnie pracujemy" oraz " Powyższe zmiany związane są również z pracami nad nową listą “chcę zobaczyć”, która w przyszłości zostanie gruntownie przebudowana i wzbogacona m.in. o wiele przydatnych filtrów. "Więc wydaje mi się, że poza bajerami powróci tez opcja, na której brak ludzie narzekają. Więc pozostaje czekać i narzekać dopiero wtedy jak z tymi bajerami owa opcja nie powróci.
Miłej niedzieli :)