Czyli ludzie zgłaszają niezgodności w bazie (temat miał ok 20 stron) i został po prostu usunięty. Fajnie fajnie
Tak jak mówię: nie wiem czy ktoś to poprawiał. Parę dubli zgłaszałem, parę miesięcy potem sprawdzałem, nic się nie zmieniło. Ale może ktoś co jakiś czas poprawiał, kto to wie. - Ja miałem nawet taką sytuację, że pracownicy portalu nie chciało się poprawić dubla, który zgłosiłem w zaakceptowanej przez nią kontrybucji. (Choć uczciwie trzeba przyznać, że pracownicy portalu zgłaszane w kontrybucjach duble poprawiali).
Mimo wszystko tam było ok 20 stron dubi, niezgodności w bazie. No ale w sumie patrząc, że obsady są sprawdzane sprzed roku, to chyba średnio tutaj ludziom zależy na bazie
Załóż swój temat o dublach na "Forum dla dodających".
https://www.filmweb.pl/forum/forum+dla+dodaj%C4%85cych
Jest tam taki o dublach gier, ale o filmach nie znalazłem.
A zadaje mi się że wcześniej był...
W każdym razie tam zaglądają weryfikatorzy, więc powinna być jakaś reakcja na Twój wpis.
dziwne jest to, że nawet w tematach na forum nie widać go, ze temat usunięto tylko wyparował. ZA chwilę założę nowy temat
Ponad tydzień temu założono temat znikniętego tematu z dublami - i nikt z pracowników portalu się nie ustosunkował.
Super :/ Przy takim podejściu odechciewa się poprawianie i zgłaszanie czegokolwiek :/ Też wrzuciłam do tego znikniętego temu trochę dubli aktorów do usunięcia (pustych, po przeniesieniu obsad). Ale nie dość, że nikt nic z tym nie zrobił, to jeszcze temat poszedł w piach :/