co się stało z tematem gdzie zgłaszane są duble ?

flor2012

https://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/DUBLE+OS%C3%93B%2C+FILM%C3%93W+I+ GIER,3221008

flor2012

link już nie działa

flor2012

Może i tak nikt tego nie poprawiał i skasowali.

Lukasz_Gugulski

ja przerzucałem rolę na właściwe profile :P

Lukasz_Gugulski

Czyli ludzie zgłaszają niezgodności w bazie (temat miał ok 20 stron) i został po prostu usunięty. Fajnie fajnie

flor2012

Tak jak mówię: nie wiem czy ktoś to poprawiał. Parę dubli zgłaszałem, parę miesięcy potem sprawdzałem, nic się nie zmieniło. Ale może ktoś co jakiś czas poprawiał, kto to wie. - Ja miałem nawet taką sytuację, że pracownicy portalu nie chciało się poprawić dubla, który zgłosiłem w zaakceptowanej przez nią kontrybucji. (Choć uczciwie trzeba przyznać, że pracownicy portalu zgłaszane w kontrybucjach duble poprawiali).

Lukasz_Gugulski

Mimo wszystko tam było ok 20 stron dubi, niezgodności w bazie. No ale w sumie patrząc, że obsady są sprawdzane sprzed roku, to chyba średnio tutaj ludziom zależy na bazie

flor2012

Gdzie teraz można informować o dublach ?

qh4r18

Załóż swój temat o dublach na "Forum dla dodających".
https://www.filmweb.pl/forum/forum+dla+dodaj%C4%85cych

Jest tam taki o dublach gier, ale o filmach nie znalazłem.
A zadaje mi się że wcześniej był...
W każdym razie tam zaglądają weryfikatorzy, więc powinna być jakaś reakcja na Twój wpis.

Montago

Filmowy był tutaj. Oba założone przez weryfikatorów, nie kontrybutorów.

Lukasz_Gugulski

dziwne jest to, że nawet w tematach na forum nie widać go, ze temat usunięto tylko wyparował. ZA chwilę założę nowy temat

qh4r18

Ponad tydzień temu założono temat zniknięte

qh4r18

Ponad tydzień temu założono temat znikniętego tematu z dublami - i nikt z pracowników portalu się nie ustosunkował. 

Lukasz_Gugulski

Super :/ Przy takim podejściu odechciewa się poprawianie i zgłaszanie czegokolwiek :/ Też wrzuciłam do tego znikniętego temu trochę dubli aktorów do usunięcia (pustych, po przeniesieniu obsad). Ale nie dość, że nikt nic z tym nie zrobił, to jeszcze temat poszedł w piach :/

Irmgarda

Szkoda mówić.