..jak mozna spiepszyc dobry portal przez bande tumanow, ktora nie potrafi naprawic prostych bledow, ktorych jest cala masa na komputerze i wersji mobilnej..ja tu spedzam duzo czasu i mnie to wnerwia coraz bardziej..zatrudnijcie moze kogos kompetentego jak sami nie potraficie imbecyle..

edzio656

wersja mobilna to w ogole katastrofa..na smartfonie zawsze wlaczam ta na komputer,a zmieniam tylko jak chce sprawdzic program tv..

edzio656

jak ktos zrobil swoja liste kanalow to wie ze chyba tylko to jest lepsze niz sprawdzanie w wersji na kompa..

edzio656

a teraz najgorzej jest z "moj filmweb" mam tylko 18 znajomych a mi sie laduje kilka minut..porazka..

edzio656

ciekaw jestem czy nikt nie lajkuje moich tematow czy patafiany blokuja to ze niby nikt sie ze mna nie zgadza..? ;)

edzio656

Ja wczoraj byłem w trakcie odpowiedzi na post,nagle wyebało mnie ze strony.Patrzę a nagle temat zamknęli.

ramsay2

tez tak mialem juz kilka razy ;D

ramsay2

najlepsze tematy usuwaja szybko..

ramsay2

dobrze ze jeszcze tych moifh nie usuneli..i tak dodam jeszcze raz jak usuna..konto mi tez moga usunac to se zaloze nowe i tyle..

edzio656

Najgłupsze jest to przełączanie na najnowsze wypowiedzi. Cholerne chciwe żydówy.

Allah_Fuckbar

jakie przelaczanie ?

edzio656

Przecież można ręcznie przełączać.Nie wiem o co typowi chodzi...

ramsay2

daj mi lajka mistrzu,zobaczymy czy sie pojawi czy moze mam racje..

edzio656

a moze ktos juz dal lajka a u mnie nie widac..kolejny blad..

edzio656

Dałem lajka.

ramsay2

jest widze go ! haha

edzio656

Stawiam, że chodzi mu o sortowanie tematów na podforach filmów (domyślnie tematy wyświetlają się od najlepszych i za każdym razem trzeba ręcznie przełączać, żeby zobaczyć najnowsze).

Adrian528

zgadza sie,kolega juz to wyjasnij nizej ;P

edzio656

Okeej, teraz widzę... jednak przy takim "sortowaniu" odpowiedzi trzeba czytać cały temat przed odpowiedzią :D

Allah_Fuckbar

a chodzi ci o to ze trzeba kliknac na asystenta zeby zniknely powiadomienia?

edzio656

tzn. zeby zniknelo zolte koleczko z iloscia nowych powiadomień..

edzio656

Nie. O oto, że tematy są sortowane od najlepszych, a nie od najnowszych na tym gównianym portalu.

Allah_Fuckbar

a no tak,wlasnie juz sie domyslalem ze o to jednak chodzilo ;)

edzio656

To mnie wkurvvia straszliwie, dlatego bede trollowal.