..jak mozna spiepszyc dobry portal przez bande tumanow, ktora nie potrafi naprawic prostych bledow, ktorych jest cala masa na komputerze i wersji mobilnej..ja tu spedzam duzo czasu i mnie to wnerwia coraz bardziej..zatrudnijcie moze kogos kompetentego jak sami nie potraficie imbecyle..
wersja mobilna to w ogole katastrofa..na smartfonie zawsze wlaczam ta na komputer,a zmieniam tylko jak chce sprawdzic program tv..
jak ktos zrobil swoja liste kanalow to wie ze chyba tylko to jest lepsze niz sprawdzanie w wersji na kompa..
a teraz najgorzej jest z "moj filmweb" mam tylko 18 znajomych a mi sie laduje kilka minut..porazka..
ciekaw jestem czy nikt nie lajkuje moich tematow czy patafiany blokuja to ze niby nikt sie ze mna nie zgadza..? ;)
Ja wczoraj byłem w trakcie odpowiedzi na post,nagle wyebało mnie ze strony.Patrzę a nagle temat zamknęli.
dobrze ze jeszcze tych moifh nie usuneli..i tak dodam jeszcze raz jak usuna..konto mi tez moga usunac to se zaloze nowe i tyle..
Stawiam, że chodzi mu o sortowanie tematów na podforach filmów (domyślnie tematy wyświetlają się od najlepszych i za każdym razem trzeba ręcznie przełączać, żeby zobaczyć najnowsze).
Okeej, teraz widzę... jednak przy takim "sortowaniu" odpowiedzi trzeba czytać cały temat przed odpowiedzią :D