Strasznie przeszkadza mi zmiana układu kokpitu polegająca na tym że pasek wyszukiwarki jest
teraz na samej górze, pod nim wielka reklama, a dopiero pod nią reszta informacji. Używam laptopa
więc mam stosunkowo mniejsze pole widzenia, jak zjadę pod te reklamę wtedy nie widze paska
wyszukiwarki, więc jak chcę coś sprawdzić muszę jechać do góry. Nie rozumiem po co to zostało
zmienione, ale myślę że po to bym 20 razy dziennie obejrzała tę głupią reklamę. Gratuluję
pomysłu!!!
Tak, ale gdy mi się tydzień temu cały FW zepsuł i nic mi nie działało, to wszyscy na forum + helpdesk FW radził w pierwszej kolejności wyłączenie AdBlocka :( I tak mi się ten pasek na samej górze nie podoba.
U mnie AdBlock nie ma żadnego wpływu na działanie Filmwebu. Też mi się Filmweb psuje, ale po wyłączeniu AdBlock'a problemy nie znikają, więc przyczyna tkwi gdzie indziej. Zawsze odpisują, że a to AdBlock, a to wtyczki niby źle działają albo program antywirusowy nie ten co trzeba. Piszą tak żeby się od nich odczepić, a prawda jest taka, że od wielu miesięcy jest coś nie tak z tą stroną, bo u mnie problemy występują tylko i wyłącznie na Filmwebie, wszystkie inne strony działają bez zarzutu, a AdBlock cały czas mam włączony. Zawsze to przyjemniej przeglądać Internet bez natrętnych wszędobylskich reklam. Polecam :-)