NIECH KTOS SIE WRESZCZIE ZAINTERESUJE WERYFIKACJA TYCH CIEKAWOSTEK BO PELNO JEST BLEDOW, JAKIS PODWOJNYCH LITER W WYRAZACH, CIEKAWOSTKI SIE POWTARZAJA PO KILKA RAZY TYLKO INACZEJ SFORMUŁOWANE, ALBO JAK KTOS BARDZO CHCE DODAWAC CIEKAWOSTKI TO NIECH SIE NAUCZY ANGIELSKIEGO BO PRZY KTORYMS AKTORZE BYL TEKST "CHODZIŁ DO ATTENDED BISHOP FORD HIGH SCHOOL" GDZIE ATTENDED ZNACZY PO PROSTU UCZESZCZAL A NIE NAZWE SZKOLY. SLABO SIE ROBI, SERIO. JAK TAK MA WYGLADAC NAJWIEKSZY I NAJLEPSZY POLSKI PORTAL FILMOWY TO JA WOLE NP STOPKLATKE GDZIE NIE MA TYLU BAJEROW ALE I TAKIEGO BADZIEWIA. HEJ
Dzień dobry.
Hej no spokojnie ! Oddychaj, bo Ci żyłka pęknie i co wtedy będzie ? Ja bym radził, zgadzając się z poprzednikami, zmniejszyć dużą ilość kawy. No i nie używaj Caps Locka, pisz normalnie. Wracając do tematu. Owszem badziewie się tutaj robi, ale co mny na to poradzimy. Mało razy natrafiłem na powtarzające się ciekawostki, albo jakieś głupoty w ciekawostkach ? Rada jest prosta. Albo niech ludzie patrzą, czy dana informacja jest w ciekawostkach i niech dodają z głową jakieś ciekawe rzeczy. Z drugiej strony, możesz udać się do pewnych osób zajmujących się usuwaniem błędów z portalu, albo idź do Shemka. On się zajmuje ciekawostkami, a nie zaśmiecaj Forum. Mało się tutaj ostatnio pojawiło badziewnych tematów ? Tutaj też wiele rzeczy się powtarza i człowieka krew zalewa, gdy czyta coś poraz xyz. A szkoda gadać... Chyba się napiję kawy :)
Serdecznie pozdrawiam :)
Wprawdzie odpowiadanie po ponad dekadzie może mijać się z celem jednak zanim zaczniesz kogoś pouczać - zacznij od siebie i przede wszystkim wyłącz ten caps lock bo w oczy kłuje, jak się to czyta.