Generalnie jest to kapitalny serwis. Strony laduja sie dosc szybko, a grafika cieszy oko. Opcja wspolworzenia dodaja tez stronie dynamiki. Niestety zauwazylem tu sporo niedociagniec - glownie technicznych, a takze fatalny serwis obslugi klienta.

Napoleon

Obsluga klienta
Moglbys skrobnac cos wiecej nt. obslugi klienta?

Sauron

Jasne!
1. Niewystarczajacy plik pomocy (nie odszukalem odpowiedzi na swoje pytania), 2 .Formularz zawiesza sie (probowalem trzykrotnie), 3. Nie odpisuje gospodarz, mimo iz zadalem swoje pytanie trzykrotnie i czekam juz tydzien.

Cos takiego jest nie do pomyslenia na profesjonalnych stronach amerykanskojezycznych. Ale tak jak napisalem w innym poscie, strona jest kapitalna, dlatego w niej uczestnicze. Wystarczy tylko dodkrecic srobke i bedzie OK!

Napoleon

czy aby napewno?
ja nie uzywam wielu "amerykanskojezycznych " serwisow, raczej wiekszosc "australijskojezycznych " ale to jeden pies. W kazdym razie na tych tak przez ciebie zachwalanych serwisach moze i jest pomoc, ale nie dostaniesz odpowiedzie od "zywej " osoby. Wszystko jest tylko przekierowaniem i czasem nie ma odpowiedzi. Jesli wedlug ciebie to jest dobry serwis to ..no coz . Ja sie nie zgadzam. Badz troche realny, chodzi mi o to ilu jest filmwebowiczow a ile redakcji ! I co chcesz zeby na kazde twoje pytanie odpisywali od razu ? I do tego zeby weryfikowali filmy, zeby poprawiali bledy i wprowadzali lepsze systemy ??? hmmm oni nie sa robotami..wiec bardz cierpliwy.

Kseniucha

Napewno!
Nazywaj kolory po imieniu. Mnie to akurat nie powinno interesowac, ze tam sa 3 osoby do odpowiadania na pytania. Pakiet pomocy tak trzeba ulozyc, by zadowala uzytkownika. Nawet na amerykanskojezycznych serwisach nie zawsze ta pomoc jest satysfakcjonujaca, chociaz o niebo lepsza. Chociaz musze powiedziec, ze bylem pozytywnie zaskoczony profesjonalizmem Interii. Poza tym zdecyduj sie, raz piszesz ze wg mnie to dobry serwis, potem krytykujesz. Jest to niezly serwis, ale ma pare wad, m.in. 'customer service'.

Napoleon

kiedy ?
kiedy napisalam ze to zly serwis? chodzi ci o te amerykanskie? wiec pisze ze nie sa wcale takie dobre bo niby jest pomoc ale zadko pomocna..a skoro cie nie interesuje ile ludzi tutaj pracuje to twoja sprawa, ale przestan im wchodzic na glowe

Napoleon

wystarczy raz
wiesz wystarczy ze raz wyslesz odpowiedz..czasem trzeba poczekac chwilke az serwer "przemieli" co tam wysylasz...ale to tak na marginesie a tak poza tym cos tak na mnie wyskoczyl..odpowiadam tylko na Twoje pytanie

Kseniucha

Nadwrazliwa
Ja wyskoczylem? Ja tlumacze grzecznie, przedstawiam rzeczowo swoj punkt widzenia. To Ty jestem nadwrazliwa.

Kseniucha

Napewno!
Nazywaj kolory po imieniu. Mnie to akurat nie powinno interesowac, ze tam sa 3 osoby do odpowiadania na pytania. Pakiet pomocy tak trzeba ulozyc, by zadowala uzytkownika. Nawet na amerykanskojezycznych serwisach nie zawsze ta pomoc jest satysfakcjonujaca, chociaz o niebo lepsza. Chociaz musze powiedziec, ze bylem pozytywnie zaskoczony profesjonalizmem Interii. Poza tym zdecyduj sie, raz piszesz ze wg mnie to dobry serwis, potem krytykujesz. Jest to niezly serwis, ale ma pare wad, m.in. "obsluga klienta". I co ma moja cierpliwosc do rzeczy??? Badz realistka.