proszę kogoś z serwisu o info kiedy zostanie przywrócona zakłada "seriale, które oglądam " na stronie
tytułowej profilu ?

użytkownik usunięty
artur2144

Patrząc na przypływ informacji na ten temat myślę że prędzej będziemy musieli czekać tak w nieskończoność.

wysłałem kiedyś maila do redakcji Filmweb, z pytanie czy będzie to przywrócone. Odpowiedzieli, ze tak, tylko że było to kilka miesięcy temu i nic się nie dzieje. Szkoda. Pewnie zbyt duży problem techniczny, żeby to przywrócić. pozdraiwm

artur2144

A tak w ogóle niemożliwe, że wysyłałeś maila kilka miesięcy temu z powodu braku kokpitu, bo stary kokpit odszedł do lamusa dopiero 10 stycznia(około) 2015 roku...

WujekChu1ek

nie z powodu braku starego kokpitu, tylko z powodu zniknięcia na pulpicie pozycji "seriale które oglądam", zniknęła mi we wrześniu 2014, odpowiedź otrzymałem dokładnie 17-go wrzenia, cytuje poniżej:
Filmweb.pl <kjedrasiak@filmweb.pl>
"wraz ze startem nowej wersji profilu użytkownika pojawi się nowa sekcja związana z serialami. Niestety, nie jesteśmy w stanie określić, kiedy to nastąp"

artur2144

hmm dziwne, ja miałem zakładkę seriale do końca trwania starego kokpitu czyli do około 10 stycznia tego roku...

WujekChu1ek

Znaczy nie zakładkę tylko ten tzw widget w kokpicie:P Teraz jest zakładka seriale która ogólnie jest beznadziejna...

użytkownik usunięty
WujekChu1ek

W sumie wprowadzono już na profilu kropki i kulki oraz różne odcienie szarego tła. Zastanawia mnie tylko czy to są te zapowiedziane zmiany. A jeśli tak to nie rozumiem dlaczego seriale jeszcze nie wróciły.

OOO faktycznie nawet nie zwróciłem uwagi na szare tło w profilu, może to przez mój wrodzony daltonizm, mam nadzieję, że zmienią jeszcze kolor tła reszty strony no i te seriale ogarną...Powoli coś zaczynają robić a co się zmieni to okaże się za jakieś 2 miesiące, tak myślę.

użytkownik usunięty
WujekChu1ek

Za 2, 3, 4, 5, w lipcu będzie rocznica usunięcia seriali więc może do tego czasu wyrobią.

artur2144

Zakładka niby jest ale zrąbana na maxa, wszystko popieprzyli, błędów masa, nie odhaczają mi się oglądnięte seriale itp. błędy... Nowy FW ssie...

WujekChu1ek

nie chodzi tu o zakładkę "seriale" tylko o stronę tytułową profilu, na której kiedyś była pozycja "seriale które oglądam" czy jakoś tak, obok pozycji "najwyżej ocenione", "ostatnio oglądane" " chcę obejrzeć". Ja osobiście bardzo się do niej przyzwyczaiłem. Ustawiało się ją tak jak wszystkie pozostałe w "Ustawienia profilu" / "Profil" i wybierało się ilość elementów. pozdrawiam

artur2144

Najwidoczniej nie śledzisz co dzieje się na filmwebie, najprawdopodobniej stary kokpit nie powróci...
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Stary+kokpit,2559928
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Ankieta+dot.+pozostawienia+starego +kokpitu.,2561251
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Nowo%C5%9Bci+na+Filmwebie,2567413

WujekChu1ek

no tak masz rację, nie do końca to wszystko śledzę :-)

WujekChu1ek

no i faktycznie szkoda starego kokpitu