mam tam niepublikowane listy oglądanych filmów, systematycznie i (zwykle) bez przeszkód uzupełniane od kilku lat. Dziś próba umieszczenia linku do strony animacji Starewicza "Piękna Lukanida" skutkuje blokadą zapamiętywania wpisu i informacją, że łamię regulamin filmwebu? Ktoś mi powie, co jest grane?

kosarz 666 neg

Konkretnie problem mam z "DUB filmy krótkometrażowe animowane - twórcy polscy". Inny niepublikowany zbiór działa.

kosarz 666 neg

treść:
Wprowadzona przez Ciebie treść jest niezgodna z Regulaminem Serwisu

Może się ktoś z administrujących FW wypowiedzieć o przyczynie tej tajemniczej notki lub najlepiej zainterweniować i zdjęć blokadę?

kosarz 666 neg

no nie i tyle, nie zawracaj mi głowy takimi pierdołami

kosarz 666 neg

Skoro nie możesz wstawić linka, to znaczy, że jest on zakazany do publikacji.
Widocznie autorzy strony, którą chcesz zaprezentować nie życzą sobie dalszego powielania ich treści, zawnioskowali min. o to do Filmwebu i stąd blokada.

Oro

tylko że to wewnętrzny link filmwebowy...

Poza tym jakiekolwiek inne działania na tym moim zbiorze danych też są niedozwolone - każda próba zapamiętania po edycji kończy się tym samym komunikatem

Niestety nawet próba skopiowania danych do nowego zbioru pod tymczasową nazwą skończyła się niepowodzeniem.

kosarz 666 neg

Pozostaje jedynie skontaktować się z informatykiem FW.

kosarz 666 neg

Możesz przesłać treść tego wpisu na pomoc@filmweb.pl?

Wizarrd

dzięki, tak zrobię

Oro

A co jeśli w notce nie ma linkow ani obraźliwych słów, a i tak wyskakuje komunikat 'chyba za ostro...' No tak zapomniałem, że pokuta z pytajnikiem to wulgarne słowo :s