Cześć, jak w temacie. Wysłałam nowy film 24 kwietnia i wciąż mam status oczekuje na akceptacje... Jakbym palneła głupstwo, to się niesmiac, bo jestem stosunkowo "nowa":P Pozdrawiam.
kiedyś zaglosowalem na pewen film a to było jak gdzieś chyba 1 temu a dzisiaj chcialem na ten film zagłosować ponownie a tu wyskakuje "Twój wcześniejszy głos uległ zmianie " dlaczego tak jest ???
hej kto zmienil tlo komentarzy w skinie '6 lat'??? ta biel pasuje do czerwieni jak piesc do twarzy, nawet dzieci w przedszkolu wiedza ze od czarnego na bialym tle oczy bola. chwilowo zmieniam skore na 'fresh' bo w nim o dziwo komentarze sa na tle szarym :P ale oczekuje rychlego powrotu do poprzedniego koloru lub nowego...
więcej
Troche małostkowe stwierdzenia sa przedstawione na tym forum, ni widze tu nic co mozna by było przeczytac- pogon za punkatmi jest równie śmieszna- wystarczy napisac 2 wyrazy i sie ma punkt-heheh
Nie ma konkretnych rozmów o filmach, o historii kina, o kinie nowym i światowym- jest tylko bzdurna komercha!!!
Jak to jest? Jeden z dodanych przeze mnie (i zaakceptowanych) plakatów pojawia się i znika zarówno na moim wykazie jak i na stronie filmu. Co się dzieje?
Mam takie jedno pytanie odnośnie tytułów filmów. Przeważnie dodaje filmy wyprodukowane w Hong Kongu, Chinach, Koreii i innych krajach azjatyckich i najczęściej robie to korzystając z IMDb. Dlatego chciałbym spytać, który tytuł filmu weryfikatorzy traktują priorytetowo i powinien on być wstaniany do pierwszej rubryczki...
więcejCzy nie mozna byc zamienic tego forum na bardziej wygodne np. phpbb... to forum jest cholernie niwygodne... trzeba klikac na liste tematów .. pozniej wracac.... moze by to zmienic ??
Wyjaśnijcie mi jak to działa,13.04 dodaję nowy film którego na wszystkie sposoby nie znalazłem w bazie a 20.04 ktoś zostaje współtwórcą .Czy coś nie tak z wyszukiwarką?http://filmweb.pl/FilmUpdate?contrib.id=103957
http://filmweb.pl/Film?id=109680
tak sobie myślę, jak to zrobić, żeby tak duuuuuużo punktów sobie kiedyś wrzucić za jakąś 1 rzecz (np 1 film). i tu taki kwiatek, jak ten link powyżej.....:D piękna rzecz... tylko strasznie potrzebna... 8 'normalnych' postaci... i pewnie ponad 100 gościnnych występów (taki gościnny...