KUźwa co do jest do jasnej Anieli ???
Wy^&*ane na pół ekranu i to na każdej stronie filmu. Kto to zaakceptował !!!!!
http://screenshooter.net/102749616/pamdsbm
Moim zdaniem przydała by się taka opcja jak usuwanie odpowiedzi. Naprawdę, wkurza mnie to jak ja np. coś napiszę, a tutaj banda hejterów zaczyna mnie obrażać i prowokować. Ja delikatne staram się im napisać, żeby się odczepili, a i tak ta patologia mnie jeszcze bardziej prowokuje i z czasem daję się sprowokować. I...
Czy tylko ja nie mam na stronie filmu możliwości wystawienia oceny? Nie ładuje się cały ten prostokąt z wystawieniem gwiazdek i komentarzem. A na stronie mojego profilu przy ocenionych wcześniej filmach nie ma gwiazdek :/. Czy ktoś ma ten sam problem?
Cześć, od 2-3 dni jak dostaję maila o tym, że ktoś skomentował moją wypowiedź w jakimś newsie, to po wejściu w dany temat okazuje się, że tej odpowiedzi nie ma, nikt nic nie napisał. Sytuacja powtarza się któryś raz z kolei. Mam powiadomienie, wchodzę w linka - nic.
Spróbowałem innej przeglądarki, inny system, jak...
Przyjaciele, odkąd tydzień temu skorzystałem z pomocy tego forum, pojawiają mi się powiadomienia o tym, że ''xxx założył nowy temat na forum portal filmweb.pl''.
Można jakoś wyłączyć te powiadomienia? W ustawieniach powiadomień mam pozaznaczane tak, jak trzeba, a mimo to nie mogę wyłączyć tych powiadomień :)