http://www.filmweb.pl/film/Uncanny-2015-664390
Poprawił by ktoś opis filmu, ponieważ jest mylący a nie mogę go edytować ponieważ chyba był on pisany przez redakcje FW. A mianowicie chodzi o początek znania:
"Reporter Joy Andrews podejmuje się napisania artykułu o genialnym robotyku i jego pracy nad sztuczną...
Ten portal to jedno wielkie zbugowane dziadostwo! Wpisuje komentarz pod ocena filmu. Wyskakuje info o bledzie (nagminnie) i komentarz poszedl sie.... Oceniam film, wyskakuje komunikat o bledzie - i choc widze ocene, nie widzi jej nikt inny. Zawsze po bledzie musze kasowac ocene, oswiezac strone i oceniac jeszcze raz....
więcejZaakceptuje ktoś kontry z odcinkami tych seriali bo nie mogę ich oznaczać jako obejrzanych i po prostu się gubię w serialach, ponieważ nie mam informacji o kolejnych odcinkach, pewnie nie tylko ja mam taki problem, więc prośba do weryfikatorów, zaakceptujcie te kontry...
Proszę o przywrócenie możliwości korzystania z ze wszystkich funkcji na stronie programu TV. Po kliknięciu w każdy z kafelków - chcę zobaczyć, filmy, dokument itd - program znika
Pozdrawiam