Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Komu przeszkadzało to, że była widoczna data ostatniego logowania? Jaki był powód zablokowania i tej funkcji?

odrzucony nowy tytuł pod pretekstem, że to jest film TV, a z takim typem została założona kontra.
Nie mogę jej dodać bo kontrybucja do tego elementu już czeka w kolejce. KPINA

http://www.filmweb.pl/film/Warrior-2015-751587/contribute/filmtitle/4536908/3

Proszę o zapoznanie się z postami usera dziuzeppe. Jego posty to już nie są prowokacyjne zaczepki, lecz jawny stalking i nękanie mojej osoby. Proszę o nie zasłanianie się innymi moderatorami/administratorami i zrzucanie odpowiedzialności na innych. Proszę również, aby nie były w stosunku do mnie kierowane oskarżenia i...

więcej

Czy była jakaś zmiana, o której nie wiem?
Coraz częściej orientuję się, że serial, który mam zaznaczony do obejrzenia, który pojawia się w "nadchodzące odcinki" nie pojawia się w "masz do obejrzenia".
Tym razem jest to House of Cards - od ponad tygodnia wyszedł nowy sezon i wciąż go nie mam w "masz do...

w opisach filmów nie można zamieszczać linków? Chce wpisać adres bloga i ciągle automatycznie robią mi się odstępy, przez co nie można skopiować adresu strony i jej odszukać...

Ja was nie rozumiem...
Co złego było np. w pytaniach o Xenomorphy???
Nikogo tam nie obraziłem przecież!!!
I absolutnie wszystkie posty Gremlinka wywalone, no jak to tak?
Wszystko, co napisałem było takie złe???

http://www.filmweb.pl/film/King+Size-0-211708 zgłaszam ,nie wiem z którego roku jest ten film ale napewno nie ma 2016-stu lat !
I kto to zatwierdził ?

Gustopodobni

użytkownik usunięty

Nie działają gustopodobni.

Na imdb przy innej nazwie filmu podane jest ´Japan (English title)´i nie wiem co mam tutaj wybrać, czy Japonia z jakimś atrybutem czy Międzynarodowy itd.

Witam wszystkich. Kilka dni temu zauważyłem, że strona z oglądanymi serialami (/serials) przestała działać prawidłowo. Jest kilka seriali, dla których mam ustawione "Jestem zainteresowany" i są dla nich nieobejrzane odcinki a mimo to nie znajdują się na liście "Masz do obejrzenia". Próbowałem ponownie ustawiać "Jestem...

więcej