Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam.

Od jakiegoś czasu postanowiłem popracować razem z innymi nad uzupełnianiem filmów. Zaniepokoił mnie jednak fakt, że na naszym portalu jest to dość karkołomne zadanie, zwłaszcza jeśli chodzi o mniej znane tytuły.
Najczęściej brakuje przy nich galerii zdjęć, lub zdjęcia aktora w danej roli. Najtrudniej jest...

więcej

Pamiętam go za dziecka i chciałabym go obejrzeć, ale nie pamiętam tytułu, ale utkwiła mi w pamięci część fabuły:
Pewna grupa ludzi zatrzymała się w posiadłości/domu, gdzie miały miejsce niewyjaśnione rzeczy np. jednej osobie struna od bodaj, że skrzypiec rozcięła twarz. Główna bohaterka filmu szła za krwawymi śladami...

więcej

nie została wprowadzona do bazy i dalej wisi jako oczekująca. Ktoś ma podobną sytuację?

Mam bardzo dziwne pytanie
Szukam przynajmniej tytułu filmowej wersji (widziałam ją wiele lat temu w telewizji) lub książkowej (jeśli istnieje) pewnej baśni, z której pamietam nastepujący fragment
Była to czeska albo niemiecka baśń filmowa, a jedna ze scen była taka:
dziewczyna, która miała wybawić kogoś od czegoś...

więcej

Hej, czy przewidujecie w przyszłości wprowadzenie czegoś takiego jak playlista filmów którą mogliby tworzyć użytkownicy? To jest naprawdę świetny pomysł. Jeżeli ktoś się interesuję jakimś tematem, to zbiera do kupy wszystkie filmy związane z tym tematem i tworzy playlistę. Ja bym chciał stworzyć playlistę filmów w...

Problem polega na tym, że klikam w rekomendacjach gatunek np. familijny w nawiasie mam 6 i oczekuję, że po kliknięciu zobaczę 6 filmów. Jednak pojawia się ich 3. Nic nie pomaga ruszanie paskami popularności i nowości. Bardzo jestem ciekawa co to za filmy się tam kryją? Jakieś rady?

Czy informacje typu prawdziwe nazwisko są jakoś sprawdzane w innej kolejności bo z września są jeszcze nie sprawdzone u aktorów.

Ciekaw jestem jakie znacie najlepsze (w sensie najciekawsze, najśmieszniejsze, najbardziej głupie itp.) cytaty użytkowników FW. Swoimi perełkami możecie podzielić się poniżej...