Witam.
Od jakiegoś czasu postanowiłem popracować razem z innymi nad uzupełnianiem filmów. Zaniepokoił mnie jednak fakt, że na naszym portalu jest to dość karkołomne zadanie, zwłaszcza jeśli chodzi o mniej znane tytuły.
Najczęściej brakuje przy nich galerii zdjęć, lub zdjęcia aktora w danej roli. Najtrudniej jest...
Pamiętam go za dziecka i chciałabym go obejrzeć, ale nie pamiętam tytułu, ale utkwiła mi w pamięci część fabuły:
Pewna grupa ludzi zatrzymała się w posiadłości/domu, gdzie miały miejsce niewyjaśnione rzeczy np. jednej osobie struna od bodaj, że skrzypiec rozcięła twarz. Główna bohaterka filmu szła za krwawymi śladami...
Mam bardzo dziwne pytanie
Szukam przynajmniej tytułu filmowej wersji (widziałam ją wiele lat temu w telewizji) lub książkowej (jeśli istnieje) pewnej baśni, z której pamietam nastepujący fragment
Była to czeska albo niemiecka baśń filmowa, a jedna ze scen była taka:
dziewczyna, która miała wybawić kogoś od czegoś...
Hej, czy przewidujecie w przyszłości wprowadzenie czegoś takiego jak playlista filmów którą mogliby tworzyć użytkownicy? To jest naprawdę świetny pomysł. Jeżeli ktoś się interesuję jakimś tematem, to zbiera do kupy wszystkie filmy związane z tym tematem i tworzy playlistę. Ja bym chciał stworzyć playlistę filmów w...
Problem polega na tym, że klikam w rekomendacjach gatunek np. familijny w nawiasie mam 6 i oczekuję, że po kliknięciu zobaczę 6 filmów. Jednak pojawia się ich 3. Nic nie pomaga ruszanie paskami popularności i nowości. Bardzo jestem ciekawa co to za filmy się tam kryją? Jakieś rady?