Coś jest nie tak. Dostaję powiadomienie o tym, że ktoś skomentował mój wpis, po kliknięciu przenosi mnie na stronę newsa, ale pod moim postem nie ma żadnych wpisów. Próba odpowiedzenia samemu sobie na własny komentarz niby zakończyła się sukcesem... ale po odświeżeniu strony koment zniknął.
Tak jest choćby tutaj...
Witam
Chciałbym uzyskać odpowiedź na pytanie czy weryfikatorzy widzą Nick użytkownika sprawdzając kontrybucje? Chodzi mi konkretnie o plakaty do filmy Capitan America: Civil War.
Udało mi się znaleźć nowe plakaty (cały zestaw: drużyna Kapitana i Iron Mana – wersja j. angielski) w rozdzielczości 1688x2500.
W...
Witam. Zważywszy na to, że większość uźytkowników to pokolenie nie pamietajace PRL, czy moderacja mogłaby nie podmieniać oryginalnych plakatów na te debilne? Np. w filmie Złote dziecko. Bitwa o Midway itd
Chodzi mi o to zeby powrocic do tego szarego ludzika to sie go ma w awie przy zakladaniu konta, jak to zrobic??
Dodawać komentarzy pod filmem u znajomego jest napisane wystąpił błąd czy to ma znaczenie że znajomy którego zaprosiłem nie jest moim gustopodobnym?
W ustawieniach profilu nie da się zmienić/dodać miasta, w którym chodzę do kina. Jest to pewnego rodzaju błąd, po wciśnięciu edytuj nie pojawia się żadne okno do edycji. Próbowałem na różnych przeglądarkach i komputerach. Problem istnieje chyba od kiedy założyłem konto. Jakieś pomysły?
I czy ktoś jeszcze w ogóle nad nim pracuje?
Niezliczona ilość błędów, pełno filmów po premierze których wciąż nie można ocenić.
Nie zdziwię się jak któregoś dnia zaloguje się i okaże się, że wszystkie moje oceny od tak zniknęły - taki tam mały defekt.
Apeluje - zacznijcie działać, bo od jakiegoś czasu korzystanie...
Kiedy zakładka ludzie filmu w profilu użytkownika zostanie zrobiona jak należy? Przydałoby się móc przejrzeć swoje oceny aktorów, reżyserów itp wg skali ocen