Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Zapewne był już poruszany ten temat na forum, ale nie znalazłem nic konkretnego w wyszukiwarce, więc pozwolę sobie dorzucić swoje 3 grosze. Chodzi o zakładkę "chcę obejrzeć", która wciąż jest bardzo nieprzejrzysta. Nie wiem jak inni użytkownicy, ale ja mam ponad 2 tys. propozycji w tej zakładce i przewijanie tak...

"Himself - Lead Vocals"

Profesja - we własnej osobie, ale jak przetłumaczyć "Lead Vocals"?

dyskusji o filmach spotykam się z powyższą magiczną maksymą, która, z mojego punktu widzenia, jest po prostu fałszywa. Dlaczego? Bo niemal zawsze dyskutujemy o gustach. Niekoniecznie musimy wprost skrytykować naszego rozmówcę i postawić pod znakiem zapytania jego wiedzę filmową. Wystarczy jeśli poddam gruntownej...

Hej, czy macie również tak, że wchodząc na stronę danego aktora nie widzicie zaznaczonych tytułów, które już wcześniej ocenialiście? Poza tym brak jest informacji: "widziałeś np. 10 tytułów, średnia ocena to np. 8"?

Czy to tylko u mnie się coś zepsuło/skasowało?

Wiele portali internetowych umieszcza kanały Atom.

Moja propozycja żeby Filmweb umieścił takie kanały na filmy, seriale, osoby oraz gry aktualnie dodane do bazy. Osoba subskrybująca dany kanał dostaje wiadomość na czytnik RSS, że do bazy Filmwebu dodano np. nową grę...

Da się coś takiego zrobić?

Przydałaby się opcja wrzucenia wybranych użyszkodników portalu na czarną listę. Dodaję takiego debila na swoją czarnoliste i nie widzę więcej jego plwocin-wypocin od których oczy krwawią. Coś takiego jak na takim jednym "portalu ze śmiesznymi obrazkami" - wykop.peel.
Błagam, zróbcie coś takiego! Uprzyjemni to wielu...

więcej

Mam taki problem z moim kontem i powiadomieniami. Kiedy jestem na moim koncie na filmweb.pl i chcę zobaczyć powiadomienia, np. czy ktoś odpowiedział na mój komentarz i klikam ikonkę w górnym prawym rogu i wtedy nic nie może się załadować. Ciągle pokazuje tylko, że się ładuje.
Proszę o pomoc, czy ktoś się już spotkał...

więcej

Może czas coś takiego wprowadzić?

Kwalifikacja do 500 następuje wg wzoru:

średnia ważona = (g / (g+m)) *s + (m / (g+m)) * S
gdzie:
s - średnia ocena dla danego filmu
g - liczba oddanych głosów na film
m - minimalna liczba głosów wymagana do uwzględnienia w TOP (min. 10 000)
S - średnia ocen dla wszystkich filmów

Według tego wzoru filmy...