Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Już od dłuższego czasu zastanawia mnie opcja "w twoim guście" - gdzieś tu zapewne jest podany algorytm działania tego cudeńka - to taka futurologia estetyczna - system wie lepiej niż ja, co ja lubię. Jednym z moich ulubionych reżyserów jest Mike Leigh - obejrzałem 12 tytułów - średnia mych ocen 8.2. Chcę obejrzeć...

Witam

Dawno mnie nie było i zauważyłem dość irytującą zmianę, mianowicie:
Wcześniej po wejściu na filmografie reżysera filmy były sortowane po dacie, a po prawej stronie danego filmu była jego ocena, przez co łatwo było sprawdzić jak dany reżyser pracował na przestrzeni lat, np. czy po obsypanym nagrodami filmie...

więcej

Zdrowych, wesołych i spokojnych świąt dla redakcji i użytkowników portalu :)

http://www.filmweb.pl/user/katedra/blog/570991-Weso%C5%82ych+%C5%9Awi%C4%85t%21

... przekierowuje mnie na profil innego użytkownika ,tak jak bym był na nim zalogowany . Po wejściu w dowolną kategorie wszystko wraca do normy. Też tak macie ?

Z okazji świąt, składam Wam serdeczne życzenia. Niech Wam święta miłe będą, z dźwiękiem śpiewu i kolędą. :) oraz żeby były one pełne miłości w gronie rodzinnym :)

Zacznę może od przedstawienia sytuacji jak obecnie wygląda sytuacja na forach FilmWebu. A raczej ciemna strona forum. Jak doskonale sobie zdajemy sprawę forum to wymiana poglądów, poglądów, które nie zawsze będą wspólne, będą budziły kontrowersje i które w ostateczności doprowadzą do kłótni. Fora to także miejsce,...