Już od dłuższego czasu zastanawia mnie opcja "w twoim guście" - gdzieś tu zapewne jest podany algorytm działania tego cudeńka - to taka futurologia estetyczna - system wie lepiej niż ja, co ja lubię. Jednym z moich ulubionych reżyserów jest Mike Leigh - obejrzałem 12 tytułów - średnia mych ocen 8.2. Chcę obejrzeć...
Witam
Dawno mnie nie było i zauważyłem dość irytującą zmianę, mianowicie:
Wcześniej po wejściu na filmografie reżysera filmy były sortowane po dacie, a po prawej stronie danego filmu była jego ocena, przez co łatwo było sprawdzić jak dany reżyser pracował na przestrzeni lat, np. czy po obsypanym nagrodami filmie...
... przekierowuje mnie na profil innego użytkownika ,tak jak bym był na nim zalogowany . Po wejściu w dowolną kategorie wszystko wraca do normy. Też tak macie ?
Z okazji świąt, składam Wam serdeczne życzenia. Niech Wam święta miłe będą, z dźwiękiem śpiewu i kolędą. :) oraz żeby były one pełne miłości w gronie rodzinnym :)
Zacznę może od przedstawienia sytuacji jak obecnie wygląda sytuacja na forach FilmWebu. A raczej ciemna strona forum. Jak doskonale sobie zdajemy sprawę forum to wymiana poglądów, poglądów, które nie zawsze będą wspólne, będą budziły kontrowersje i które w ostateczności doprowadzą do kłótni. Fora to także miejsce,...