Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Z okazji świąt, składam Wam serdeczne życzenia. Niech Wam święta miłe będą, z dźwiękiem śpiewu i kolędą. :) oraz żeby były one pełne miłości w gronie rodzinnym :)

Zacznę może od przedstawienia sytuacji jak obecnie wygląda sytuacja na forach FilmWebu. A raczej ciemna strona forum. Jak doskonale sobie zdajemy sprawę forum to wymiana poglądów, poglądów, które nie zawsze będą wspólne, będą budziły kontrowersje i które w ostateczności doprowadzą do kłótni. Fora to także miejsce,...

Mam piękną "5" zaraz obok tej trąbki (czy co to tam jest) z powiadomieniami, ale jak w nią klikam to pojawia mi się okienko ładowania i tyle. Jak próbuję przejść do filmweb.pl/notifications to wyświetla mi się błąd. Ktoś jeszcze tak ma i co z tym zrobić?

Byłem na chwilę zalogowany jako Xander_Fuchs (albo podobnie). W prawym górnym rogu zamiast swojego nicka widziałem właśnie ten. Po ponownym kliknięciu wszystko wróciło do normy, ale zdziwienie pozostało.
Nie chcę wnikać co takie przełączanie profilów może implikować i jakie możliwości może dawać, ale nie chciałbym aby...

więcej

Na filmwebie znalazl sie geniusz polskiej kinematografii- Waligruchan.
Jednak jakims cudem - mam nadzieje, ze to bug - film poszedl z bazy.
Jest to o tyle ciekawe, ze amatorka jaka jest 3:33 znajduje sie w bazie.
Wnosze o przywrocenie Waligruchana, ktory swoja droga jest kamieniem milowym w historii polskiego kina,a...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

jw.
od kilku dni (może nawet tydzien) nie pojawiaja mi sie wiadomości o serialach które leca w tv
niby są powiadomienia (dymek z liczbą) ale jak się kliknie to nic nie ma
ktoś coś ten teges wie o co kaman ?

Chciałbym wnioskować o zmianę rodzaju filmu Transformacja z "film" na "miniserial", gdyż jest to cykl pięciu filmów.