Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Po co ta zakładka Ludzie filmu w moim profilu? Skoro nie ma już ocen aktora za całokształt.
Nie powinny się tam znajdować moje aktualne oceny aktorów za poszczególne role? Bo jak dotąd mam tam tylko 3 aktorów ocenionych według starego systemu oceniania...

Od kilku dni strona działa strasznie wolno. Ładowanie strony z serialami jest koszmarem. 185 requestów po zasoby, z czego 160 jest cachowanych. Ściągane jest tylko 350KB ponad minutę. Co to ma być. A renderowane to wszystko dopiero jak się wszystko ściągnie. Zoptymalizujcie to trochę.

Zniknął mi znaczek "napisz wiadomość" pod avatarem na profilu użytkownika (sprawdzałam na kilku profilach użytkowników). W efekcie nie mogę do nikogo napisać wiadomości prywatnej. W przeszłości taki błąd występował często, ale wystarczyło odświeżyć stronę i funkcja się pojawiała. Teraz to nic nie daje. Mogę odpowiadać...

więcej

Czesc dzis tak sobie ludzikow przegladalem i chcialem ich do znaj zaprosic,ale gdy klikam to nic sie nie pojawia.o co chodiz??

Próbuję odświeżyć mój własny profil i po odświeżeniu zamiast swojego, widzę profile innych osób.
Nie, nie jestem pijana.
Tak, powtórzyłam tę czynność kilkakrotnie i za każdym razem błąd ten pojawiał się.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

http://www.filmweb.pl/serial/Czarownice+z+Oz-2011-565801
http://www.filmweb.pl/film/Dorothy+and+the+Witches+of+Oz-2012-672307

To jeden i ten sam film, ale przez to, że jeden ma nieprzetłumaczony tytuł, widnieją w bazie jako jeden. Moglibyście coś z tym zrobić?

Kiedyś pamiętam był weryfikator do którego się to...

więcej

Nie mogę oglądać filmów informacyjnych na filmwebie. Na prowadzenie wychodzi seria Hot-Shots, która jeszcze kiedyś wczytywała mi się na zasadzie kilka sekund co około minutę, ale obecnie player wiesza mi całą przeglądarkę po naciśnięciu play. Nie odpala się żadne wideo jedynie wyskakują błędy przeglądarki i pomaga...

Problem

użytkownik usunięty

Chciałbym zresetować zapomniane hasło, ale nie mam już dostępu do maila przypisanego do konta. Co zrobić? Moje konto to AndrzejAndrex.

CZĘSTO korzystam z wyszukiwarki, żeby wyłapać nieznany film. Niedawno doszłam do wniosku, że łowcy punkcików nie są użytkownikami serwisu ani nie działają na korzyść serwisu jako bazy informacji. Nawet w kameralnym filmie utłucze taki 40 osobową obsadę. Opis? Po co? Zarys fabuły? Brak. Plakat? Nie ma. Ale obsada...