Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy również ktoś ma problem z "podglądaniem" znajomych? Tzn. np. gdy wchodzę w "Mój filmweb", aby zobaczyć ostatnią aktywność znajomych to w nieskończoność mi "ładuje" (znaczek FW) i nic się nie dzieje, to samo gdy wchodzę w jakikolwiek film. Widzę jedynie średnią ocen znajomych danego tytułu, ale nic poza tym, nie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jest taka sytuacja:
http://www.filmweb.pl/person/Leigh+Francis-385257
Jest gość, Leigh, który jednak nie jest znany jako Leigh, a Keith Lemon.
Ktokolwiek miałby go wyszukiwać, to właśnie pod tym...

Nie znalazłam nigdzie odpowiedzi na moje pytanie (jeśli gdzieś istnieje, to proszę wybaczyć mi powielanie tematu), ale czemu już od bardzo długiego czasu seriale nie pojawiają się na głównej stronie profilu? Czy kiedyś znowu się tam pojawią? Są gry, a nie ma seriali i to jest dla mnie trochę dziwne...

Pozdrawiam...

więcej

Mój problem polega na tym, że w zakładce seriale dany serial wyświetla mi się w nadchodzące premiery odcinków ale po premierze nie pojawia się w "masz do obejrzenia". Dotyczy to tylko niektórych seriali np: The Originals, The Big Bang Theory czy The Vampire Diaries. Reszta np. Supernatural czy Arrow działa normalnie....

więcej

Witam,

Od tygodni mam pewien problem,
Mam ocenione około 1500 filmów i wchodząc w swój kokpit widzę wszystkie te głosy normalnie w zakładce "ostatnio oglądane"

Jednak po kliknięciu na konkretny film nie wyświetla mi się jego głos- tak jakbym go jeszcze nie ocenił.
To samo kiedy wejdę w profil jakiegoś aktora. -...

więcej

Czy ktoś jeszcze ma taki problem?

Witam. Gdzieś w kolejce w tytułach nowych filmów czeka kontrybucja do "Ronaldo". Na imdb: http://www.imdb.com/title/tt5065822/?ref_=rvi_tt Od razu zaznaczam, że ten materiał nie jest mojego autorstwa. Zależy mi jednak, aby ten film był w bazie jak najszybciej. Czy jest możliwe, by jakiś weryfikator odszukał go szybciej...

więcej

jak jest opcja dodawania stron url do filmów oficjalnych i nieoficjalnych, czy jak trafiam na oficjalne z facebooka to też takie dodajemy? czy fejsbukowe url nie są brane pod uwagę?