Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam zauważyłem wczoraj coś dziwnego też tak macie?, co wyłączę przeglądarkę od nowa
muszę się logować na filmweb chociaż mam zaznaczone automatyczne logowanie
wcześniej tego problemu nie było pojawił się od wczoraj od tego momentu gdy strona przez
chwilę nie działała

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jak w temacie; O czym powiadamiani są znajomi odnośnie mojej aktywności na Filmwebie? (mam na mysli oczywiście profile na filmwebie)
1. Wystawioną ocenę?
2. Nowy temat (opinię) na forum pod filmem?
3. Komentarz (odpowiedź) do czyjegoś wątku pod filmem?
4. Czy tylko mój komentarz wpisany w okienko przy ocenianiu...

http://www.filmweb.pl/film/Turbo+Kid-2015-727002

Żałosne................... Zatrudnijcie kilku bezrobotnych, to wam pozałatwiają w mig wszystkie oczekujące treści, chyba kasy dosyć macie z reklam

Witam, jak dodać nowy tytuł do bazy? Jestem chyba ślepy bo w FAQ pisze tylko czego unikać przy dodawaniu, a nie ma samej mechaniki CO PO KOLEI KLIKNĄĆ. To samo odnośnie osób: jak dodawać nowych aktorów/aktorki? Bo jak dodać do istniejącej obsady umiem, ale od podstaw wprowadzić do rejestrów nowego człowieka? Jakiś link...

więcej

Czy ktoś ma problem z nowym playerem? Nie chce mi startować w Operze na laptopie(ładuje się w "nieskończoność"). Jestem zmuszony filmy otwierać w Firefoxie albo na tablecie...
Oprócz tego na urządzeniach mobilnych czas ładowania wynosi często powyżej 30-45 sekund(oczywiście przy podłączeniu do wi-fi).

Ludzie filmwebu powinni się zastanowić nad zmianą zasad działania komentarzy. Tak jak przewidywałem domyślne ustawienie "komentarze z największa liczbą głosów" powoduje, że pod każdym filmem aktywne są jedynie te same wątki które zostały założone mniej więcej w czasie wprowadzania zmian. Powoduje to, że ludzie z wygody...

więcej

Czy jest możliwość zmiany komentarzy pod filmem żeby segregowały się zawsze od najnowszych? Czy za każdym razem trzeba to zmieniać ręcznie? :/

Wiem, że było kilka razy postulowane ale wprowadźcie w Ustawieniach na profilu możliwość odfajkowania opcji "Pokazuj na forum od najnowszych", "Pokazuj najlepsze" aby każdy sobie wybrał co mu pasuje. Irytuje mnie jak wchodzę na forum i nie wyświetlają mi się najnowsze wypowiedzi tylko te "najlepsze".

Danke.

Odnośnie przeglądania tematów pod danym filmem.Dlaczego domyślnie wyskakuje funkcja od najlepszych a nie od najnowszych uważam,ze jest to chybiony pomysł a mianowicie dlatego,że gro osób po prostu zniechęca to do zakładania nowych.

A jak wy uważacie i gdzie z tym problemem uderzyć,do kogo?