Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ileś już lat siedzę na Filmwebie, od kilku miesięcy zdecydowałem się dodawać, ale wciąż nie rozumiem jednego. Jakim cudem można w ciągu miesiąca nabić ok 1000 pkt, skoro dodawanie obsad jest zamrożone (najstarsza czeka na sprawdzenie od 8 miesięcy), no i są limity dziennego dodawania. 30 recenzji miesięcznie to raptem...

więcej

Zauważyliście że oceny ról aktorskich aktorek w zatrważającej większości są niedocenione? Nie wiem czy to wina zazdrosnych polek-pasztetów które wystawiają niskie noty ,ale praktycznie w każdym filmie role meskie nawet gdy są dużo słabsze są lepiej oceniane. Przykładowo ostatnio oglądałem Kryptonim Uncle i oczywiscie...

więcej

Kiedy wchodzę w rekomendacje wyświetla mi się komunikat, że muszę użyć gustomierza aby rekomendacje się wyświetlały. Kiedy naciskam ten przycisk uruchamia mi się podstrona /taste-o-meter, na której jest tylko stopka serwisu.

Chodzi mi o to że jak wchodzę np. w dział gry i chce obejrzeć jakiś Lets Play Dąbka i Joachima Snocha to nie mogę go znaleść jeśli nie ma go na "głównej" Powinna być jakaś wyszukiwarka filmików, albo jakieś działy np. "Lets play" "top gier " itp żeby wchodząc w to pojawiały się wszystkie materiały tego typu. Bo teraz...

więcej

Jak to łatwo zmienić poza napisaniem dwóch recenzji ? Skąd wziąść te 10 punktów ??

Kiedyś było inaczej, nawet pare dni byłem zalogowany a teraz wyjde na godzine i od nowa wklepuj dane kurna :/ Da się to przestawić ??

Od 2 dni nie przychodzą do mnie żadne powiadomienia. U Was też tak jest?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Weryfikacja dodawanych materiałów na filmwebie jest beznadziejna. Nie dość, że trwa ona na ogół prawie pół roku, to czepiają się jakiś pierdół. Nie patrzą na treść tylko powiedzą, że nie można stosować kursywy itp po czym odrzucają materiał.
Ridiculous!

Od 2006 roku posiadałam na Filmwebie konto, które aktywnie prowadziłam od 2013.
Na początku listopada zdecydowałam, że z pewnych powodów chcę posiadać nowe, a tamto usunąć. W międzyczasie okazało sie, że mam jeszcze jedno - zupełnie puste, o którego istnieniu nie miałam pojęcia. Zgłosiłam do usunięcia oba konta...