Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam,

Szukam dobrej uczelni prywatnej z reżyserią lub realizacją... co polecacie??

Dobrze mi się wydaje, że funkcja filtrowania obejrzanych filmów po roku produkcji nie działa właściwie? Mam na myśli taką sytuację, że następuje filtrowanie zgodnie z przedostatnio wybranym filtrem, tzn. wybieram filtrowanie od 2010 do 2010, po czym zmieniam na filtrowanie od 2010 do 2015 i w tym momencie wyświetlają...

więcej

Dlaczego nie ma możliwości wyszukiwania minseriali? Lubię krótkie formy, ale nowych tytułów muszę szukać albo na formach, albo w inny sposób. Po wpisaniu hasła miniserial w wyszukiwarkę Filmwebu wyskakują tylko 4 pozycje, a przecież jest ich dużo więcej. Nie ma też możliwości wyszukania w bazie seriali po czasie...

Wchodzę w Ustawienia i co dalej? Niczego nie mogę zmienić. Mogę edytować tylko zdjęcie i miejsce zamieszkania.

Dlaczego przy gatunku mnóstwa filmów widnieje taka bzdura: "dramat, komedia"?
O to wasze kryteria gatunkowe:
http://www.filmweb.pl/user/promil77/blog/542138-Gatunki+filmowe,+czyli+z+czym+na leży+kojarzyć+dany+film+)

Pytanie moje brzmi: Czemu sobie zaprzeczacie i pozwalacie na takie absurdy?

Czasami, jak mnie jakiś temat mi się nie spodoba (tak mniej więcej 90% na filmwebie ;)) to klikam "łapkę w dół".

Moje pytanie, dlaczego nie widzę potem głosów ujemnych??? Zresztą właściwie, to jeszcze przy żadnym temacie nie widziałem głosów ujemnych :)

Czy macie w planach dodanie do programu TV kanału TVN Fabuła? Lecą tam filmy częściej niż na Canal+ Sport czy Discovery, które macie to w programie.

Przy okazji, przypomnę prośbę o spojrzenie na program kanału MGM HD, który nie zawiera hiperlinków do filmów, przez co nie pojawiają się one w "Chce obejrzeć w TV".