Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Może by tak wprowadzić bo filmów o tematyce świąt jest sporo i jeśli ktoś zapytałby mnie przed Świętami Bożego Narodzenia czy mógłbym mu polecić jakiś dobry film świąteczny to wtedy wchodzę w swoje filtry,klikam na "świąteczny" i wyskakuje mi kilkadziesiąt tytułów a tak jak teraz jest to muszę szperać,przeszukiwać po...

więcej

Po co tyle konkursów skoro i tak nie wybierają zwycięzców?

Dlaczego na tej stronie można tylko oceniać, komentować, dyskutować nad filmami ? Dlaczego nie maja tu funkcji oglądania filmów?

Witam, z całym szacunkiem składam zapytanie o terminy rozstrzygnięcia konkursów. Oczywiście składam organizatorom praktyczną poradę - organizujcie konkurs wówczas, kiedy nagrody będziecie już fizycznie posiadać w redakcji, tak będzie lepiej :) Pozdrawiam serdecznie

Czy ktoś zna sposób na porównanie "Chcę zobaczyć" dwóch (lub więcej) profili?
Byłoby to bardzo pomocne przy wyborze filmu do obejrzenia we dwójkę albo w większej grupie.

Do kogo można się zwrócić aby zmienił zdjęcie aktora/aktorki???

zaznaczam że to już drugi raz więc pisze, mianowicie dodałem do filmu kilka kontrybucji w kategorii obsada, oczekiwały one jak wiadomo na sprawdzenie, ale zamiast zostać dodane/odrzucone zostały SKASOWANE nie ma po nich śladu, najprawdopodobniej zrobił to jeden z was (i to ten sam co poprzednio). Żądam odpowiedzi...

W quizie o samochodach jest błąd. Przecież w Taxi on jeździł Peugotem 406, a nie Renault...

Właściwie trudno dodać coś do tego, co znajduje się w temacie; uściślę jednak, że chodzi mi o coś na kształt list produktów, które można tworzyć na Amazonie. Zaznaczam, że niekoniecznie chodzi mi o listy publiczne, choć mile zobaczyłbym opcję udostępnienia swojej listy w profilu.

Byłbym bardzo wdzięczny...

Jak powszechnie wiadomo istnieje na Filmwebie możliwość obserwowania forum. Niestety za każdym razem, gdy staram się dodać do obserwowanych jakiś temat na forum, bądź też cokolwiek innego wyskakuje mi error. Jak myślicie, czym to może być spowodowane?