Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Może by tak wprowadzić bo filmów o tematyce świąt jest sporo i jeśli ktoś zapytałby mnie przed Świętami Bożego Narodzenia czy mógłbym mu polecić jakiś dobry film świąteczny to wtedy wchodzę w swoje filtry,klikam na "świąteczny" i wyskakuje mi kilkadziesiąt tytułów a tak jak teraz jest to muszę szperać,przeszukiwać po...

więcej

Po co tyle konkursów skoro i tak nie wybierają zwycięzców?

Dlaczego na tej stronie można tylko oceniać, komentować, dyskutować nad filmami ? Dlaczego nie maja tu funkcji oglądania filmów?

Witam, z całym szacunkiem składam zapytanie o terminy rozstrzygnięcia konkursów. Oczywiście składam organizatorom praktyczną poradę - organizujcie konkurs wówczas, kiedy nagrody będziecie już fizycznie posiadać w redakcji, tak będzie lepiej :) Pozdrawiam serdecznie

Czy ktoś zna sposób na porównanie "Chcę zobaczyć" dwóch (lub więcej) profili?
Byłoby to bardzo pomocne przy wyborze filmu do obejrzenia we dwójkę albo w większej grupie.

Do kogo można się zwrócić aby zmienił zdjęcie aktora/aktorki???

zaznaczam że to już drugi raz więc pisze, mianowicie dodałem do filmu kilka kontrybucji w kategorii obsada, oczekiwały one jak wiadomo na sprawdzenie, ale zamiast zostać dodane/odrzucone zostały SKASOWANE nie ma po nich śladu, najprawdopodobniej zrobił to jeden z was (i to ten sam co poprzednio). Żądam odpowiedzi...

W quizie o samochodach jest błąd. Przecież w Taxi on jeździł Peugotem 406, a nie Renault...

Właściwie trudno dodać coś do tego, co znajduje się w temacie; uściślę jednak, że chodzi mi o coś na kształt list produktów, które można tworzyć na Amazonie. Zaznaczam, że niekoniecznie chodzi mi o listy publiczne, choć mile zobaczyłbym opcję udostępnienia swojej listy w profilu.

Byłbym bardzo wdzięczny...