linki z youtube nie zapisują się jako źródło? dziś spostrzegłem, że coś nie gra a mam kilka takich źródeł i moi znajomi też. trzeba dodać w komentarzu do kontry
Nie wiedziałem gdzie napisać o tym jak zły dział to przepraszam.
Według mnie to nie jest Gary Carr a Shaun Parkes ale mogę się mylić.
http://www.filmweb.pl/person/Gary+Carr-550328/photos/572007
nowe filmy i seriale powinny być akceptowane w pierwszej kolejności, najpóźniej następnego dnia po dodaniu (chodzi mi o sam tytuł i rok produkcji). Inaczej działanie tego portalu jest archaiczne. Chcemy dzielić się wypowiedziami od razu po przeczytaniu w Stopklatce/IMDb/... o nowej produkcji, a nie czekać na pojawienie...
więcejdlaczego po wpisaniu komentarza film pomimo braku oceny pojawia się na liście obejrzanych? Mój komentarz przypomina mi dlaczego chcę ten film zobaczyć. A po drugie powinniście rozszerzyć to pole, notorycznie brakuje mi miejsca, a znalezienie wypowiedzi pod filmem zajmuje za dużo czasu i nie wszystkimi opiniami chcę się...
więcejKiedyś na Filmwebie na naszych kontach w profilu widniała zakładka "Wypowiedzi" po kliknięciu której można było zobaczyć co pisze dany użytkownik. Dlaczego to zlikwidowano. To było bardzo poręczne, gdyż wskazywało na to kto jest trollem, a kto nie. Niby są tutaj sami dorośli ludzie, ale komentarze i wypowiedzi...
Skoro zasada jest taka "Nie można usunąć tytyłu originalnego. Jeśli np. tytuł oryginalny się zmienił i poprzedni tytuł został tytułem roboczym, należy zmodyfikować tytuł oryginalny i dodać stary tytuł jako roboczy." - to czemu chcąc dodać stary tytuł jak roboczy pokazuje,że
"Ten element już istnieje w bazie"?...