Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mam takie pytanie: kiedy dodaję obsadę do filmu i np. dodam tylko aktora który tam gra a nie dodam w jaką postać się wcielił to zostanie to zaakceptowane. Powiem jescze, iż gdy uzupełniam obsadę to przy aktorze jest podane w jaką się wcielił rolę.

Witam ma pewien kłopot, a konkretniej od wczoraj. Chciałem dodać kolejną recenzję, lecz problem polegał na tym, że nie mogłem dodać trzech, średnich zdjęć w jednej linii. Wcześniej mogłem. Wybrałem więc jedno, a duże. Dalej zacząłem pisać. Podczas zapisywania tekstu wszystko było w porządku. Tekst sprawdzony, zdjęcia...

więcej

I podobnie komentowania ich ocen (mogą przecież skasować, jeśli nie chcą wypowiedzi jakiegoś trolla).

Nie da się mieć w "Znajomych" wszystkich, a istota portalu filmowo społecznościowego to w końcu ocenianie i komentowanie ocen innych userów.

Czy mam na to czekać kilka tygodni,kilka miesięcy,czy może kilka lat? Czy ktoś może mnie oświecić w tym temacie? Zamiast rzeczy naprawdę potrzebnych są robione jakieś pierdoły jak quizy filmowe,łapki w górę i w dół,niedługo pewnie zrobicie jakieś szlaczki i kolorowanki...Poważnym użytkownikom i kinomanom ręce opadają...

więcej

Jak zobaczyć ranking najlepiej ocenionych roli filmowych itp?

Nagminnie kasowane posty.

użytkownik usunięty

Nie wiem dlaczego ale od dluzszego czasu zauwazylem iz moje wypowiedzi przy filmach sa nagminnie KASOWANE.
Dzisiaj np wypowiedzialem sie na forum o filmie CZARNA OWCA.
Napisalem posta w stylu:
POLECAM. 7/10
Naprawde przyzwoita komedia + czarny humor. Dobre efekty specjalne. FIlm do obejrzenia samemu lub w...