Mam takie pytanie: kiedy dodaję obsadę do filmu i np. dodam tylko aktora który tam gra a nie dodam w jaką postać się wcielił to zostanie to zaakceptowane. Powiem jescze, iż gdy uzupełniam obsadę to przy aktorze jest podane w jaką się wcielił rolę.
Witam ma pewien kłopot, a konkretniej od wczoraj. Chciałem dodać kolejną recenzję, lecz problem polegał na tym, że nie mogłem dodać trzech, średnich zdjęć w jednej linii. Wcześniej mogłem. Wybrałem więc jedno, a duże. Dalej zacząłem pisać. Podczas zapisywania tekstu wszystko było w porządku. Tekst sprawdzony, zdjęcia...
więcej
I podobnie komentowania ich ocen (mogą przecież skasować, jeśli nie chcą wypowiedzi jakiegoś trolla).
Nie da się mieć w "Znajomych" wszystkich, a istota portalu filmowo społecznościowego to w końcu ocenianie i komentowanie ocen innych userów.
Czy mam na to czekać kilka tygodni,kilka miesięcy,czy może kilka lat? Czy ktoś może mnie oświecić w tym temacie? Zamiast rzeczy naprawdę potrzebnych są robione jakieś pierdoły jak quizy filmowe,łapki w górę i w dół,niedługo pewnie zrobicie jakieś szlaczki i kolorowanki...Poważnym użytkownikom i kinomanom ręce opadają...
więcej
Nie wiem dlaczego ale od dluzszego czasu zauwazylem iz moje wypowiedzi przy filmach sa nagminnie KASOWANE.
Dzisiaj np wypowiedzialem sie na forum o filmie CZARNA OWCA.
Napisalem posta w stylu:
POLECAM. 7/10
Naprawde przyzwoita komedia + czarny humor. Dobre efekty specjalne. FIlm do obejrzenia samemu lub w...