Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ostatnio jak ktoś skomentuje ocenę mojego znajomego którą ja też kiedyś podobnie potraktowałem, to dostaję spam na maila. Jak to wyłączyć? W ustawieniach niby już mam wszystko odhaczone, ale powiadomienia przychodzą.

Pomocy. Nie chcę całego filmwebu w spam pakować.

Wypowiedzi.

użytkownik usunięty

Dlaczego w zakładce wypowiedzi nie widzę wszystkich swoich komentarzy (widzę tylko 19).
W ciągu godziny dodałem 2 i ich tam nie ma, poza tym wydaję mi się, że skomentował więcej niż 19 razy. A może komentarze znajdują się w innych zakładkach, lub zakładka wypowiedzi cechuje się jakąś swoją systematyką? Proszę o pomoc,...

więcej

Szukając jakiegoś filmu w TV brakuje mi zawsze jednej rzeczy,
Mianowicie chciałbym widzieć program kanałów, możliwość wyswietlenia tylko filmów w z na tej liście widzieć już jaką ocenę ma dany film,

Program RV portalu Filmeb ma możliwość wyfiltrowania filmów, ale żeby zobaczyć notę tego filmu trzebna kliknąć na...

Zasady dodawania materiałów: http://www.filmweb.pl/user/FAQ_Weryfikatorow
Kolejki: http://www.filmweb.pl/contrib/status
---
Poprawione lub dodane materiały z tego działu, w żaden sposób nie będą traktowane ulgowo i sprawdzane poza kolejką. Wrzucane tu będą materiały, których osobiście mnie lub innym nie chce się...

Od ok 2 tygodnii nie moge akceptowac zaproszen,ktore ktos mi wysyla do grona znajomych.Sprawdzalem kilkoma przegladarkami i podczas kliknieca akceptuj laduje sie i nic.Tez tak macie?Jes to tymczasowy blad czy jak bo jesli ja komus wysle to z tego co widze takze nikt nie akceptuje.
Pozdrawiam,fan Harrego Pottera

Mam pytanie - kiedy używam opcji brak oceny, to oznacza to (jak do tej pory rozumiałem), że nie jestem zdecydowany, jak dany film ocenić i nie ma to wpływu na średnią ocen, czy też - jak sugeruje to jeden z moich znajomych - oznacza ocenę 0 i wpływa fatalnie na średnią wycen? Jeśli tak, to będę musiał pozmieniać...

Jak dodawać zwiastuny do filmów?

czy wszędzie w polskim internecie każdy wszędzie cię obraża i bezsensowne komentarze nie są usuwane?

Smutne.

Tak tylko pytam.

Chodzi mi o bardziej czytelny wygląd strony z danym filmem. Chciałbym aby twórcy strony filmweb wypowiedzi dwie kolumny (obecnie jest jedna, u dołu)z tematami komentującymi film.
W jednej kolumnie - byłyby najnowsze tematy, a w drugiej te które mają najwięcej polubień.
+ dodałbym w opcjach max. ilość wyświetlanych...

więcej

Czołem, jestem tu nowy.
Pozwolę sobie na małą uwagę językową. Po zalogowaniu do serwisu i wejściu w zakładkę "najwyżej ocenione" pojawia się informacja: "Witamy w panelu swoich filmów. Trwa ładowanie strony". W pierwszym zdaniu został źle użyty zaimek dzierżawczy "swój", przez co komunikat jest niezbyt sensowny....