Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Słucham w słuchawkach i jak się zagapię i nie zdążę ściągnąć ich z uszu, to aż mnie podrzuca w fotelu. Inne reklamy jakoś mogą być cichsze. W efekcie szczerze nienawidzę STR8 i nigdy niczego od nich nie kupię.

Witam. Czy tylko mi nie wyświetla wszystkich odcinków do obejrzenia w zakładce "Seriale"? Aktualnie jest ich ok. 30. Czy już nawet tutaj został nałożony limit?

Przydałby się filtr w zakładce "chcę obejrzeć" tak jak jest to w "ocenione" a mianowicie dlatego, iż czasem mam ochotę np na komedię i muszę szukać w swojej mega obszernej liście "chcę obejrzeć" a tak można by zaznaczyć poszukiwany gatunek i łatwiej znaleźć.

Chciałbym zapytać czy istnieje mozliwość ukrywania źródeł w kontrybucjach przed zwykłymi użytkownikami? Kolejny raz zdażyło się, że ktoś podmienił sobie dodane przeze mnie plakaty małpując dosłownie wszystko, a że jego kontrybucja z czym innym była wczesniej to ten matriał zostanie zaakceptowany. Mnie tam te punkty...

Dlaczego repertuar kin mogę sprawdzić tylko do czwartku? Od piątku "brak filmów na wybrany dzień". Czy to się zmieni niedługo?

Zamiast normalnie zaczynać się od newsów z "dzisiaj" ostatnio bardzo często (i coraz częściej) są one wymieszane i aktualnych trzeba szukać niżej bo na pierwszym planie są z "wczoraj" albo "2 dni temu". Często przez to przegapi się ciekawy news.

Od dwóch dni nie mogę zaakceptować otrzymanych zaproszeń znajomych. Gdy klikam na opcję zaakceptuj, ładuje w nieskończoność...... Czy KTOKOLWIEK ma podobny problem?

Oprócz "znajomych" przydałaby się też lista "wrogów". Lista ta obejmowałaby użytkowników trollujących i często bez sensu krytykujących jakiegoś użytkownika. Przy zauważeniu częstego wrogiego zachowania wobec niego użytkownik klikałby na specjalną ikonkę "dodaj do wrogów" i tym samym uniemożliwił komentowanie swojego...

więcej