Nowy odtwarzacz praktycznie wgl nie działa. Ładują sie 2-3 sekundy i koniec- kółko dalej sie kreci.
Wie ktoś, jak to naprawić albo zainstalować jakieś dodatki? Korzystam z Google Chrome.
Czy pracujecie może nad tym ,aby poprawić filtr odnosnie ocen filmów, ról, gier z pośród znajomych ? Aby moznabyło go zapisać na stałe? Bo ciągle mi wyskakują WIELKIE role , które mnie w ogóle nie niteresują i GRY .
Przycisk "losowania" filmu na "dzisiaj/wieczór" z tych które chce się obejrzeć, albo innych... Jak się nie wie co chce się obejrzeć to by się takie coś przydało.. "Film na dziś" czy coś takiego. Jak już ta funkcja istnieje to proszę o wskazanie jej.
Tak właśnie zastanawiam czemu nie można dodawać spektakli telewizyjnych, za to są gry. Bo co gra ma wspólnego z filmem ? Rozumiem, że są wstawki video i gry oparte na animacji. Tylko, że animacja jest w każdej grze, nawet w tych flashowych on-line. Zresztą Tetris i Kulki figurują w bazie. Natomiast nie ma spektakli....
więcej
Cyklicznie pojawia się u mnie problem z pocztą, a konkretnie:
- nie przychodzą powiadomienia na maila o nowej wiadomości,
- ikonka koperty nie robi się żółta, gdy przychodzi nowa wiadomość,
- długie wiadomości nie dochodzą (btw, jest jakiś limit znaków?)
Kiedyś wszystko na str. głównej dało się fajnie konfigurowac indywidualnie. Wszystko sobie wtedy wyłączyłem poza jednym okienkiem.
Moje pytane: jak wyłączyć mój filmweb? Chodzi mi o 'aktywność znajomych'. Mam kompletnie gdzieś jak ktoś ocenia filmy, chcę mieć szybko ładującą się stronę startową. Opcja "ustaw stronę...
czesc,ostatnio bylem na filmweb i zainteresowalem sie pewnym programem "Na Skroty". slyszalem ze juz jest koniec tych odcinkow,ale np. kiedys sprawdzilem film Psychoza,i okazalo sie ze nadal ten program puszczaja a ja widzialem ze koniec odcinkow byl gdzies w 2012 roku, a moral z tego jest taki: czy oni nadaja jeszcze...
więcej