Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy mi się wydaje, czy teraz nie ma na stronie filmu podanego miejsca, jakie zajmuje on w rankingu? Może po prostu tego nie zauważyłam, albo faktycznie tego nie ma.

Ta strona robi się dziwniejsza z dnia na dzień. Ranking osób kina to skandal. Dla przykładu w rankingu znajduje się Kristen Stewart, ze średnią 5 z hakiem a AnnaSophia Robb ze średnią 8 z hakiem, nawet się na w tym rankingu nie znajduje. Gdzieś czytałem że liczą się aktorki które dostały ponad 100 ocen. AnnaSophia...

Dlaczego jeden z moich znajomych widzi jaki mamy % podobieństwo na swoim profilu a ja na moim nie (mam ciągle w przypadku tej osoby - ?). Dodam, że wspólnie oceniliśmy ok. 200 tytułów więc tym bardziej jest to dziwne. Proszę o info co może być przyczyną tego stanu rzeczy.

Program tv w ogóle nie zgadza się z tym co pokazuje telewizja i jest inny niż podaje (dobrze) kablówka i inne portale (np. tvn dziś)

zna ktoś ?
takich co to człowiek ich czyta i zastanawia się boże WTF?

witam,

am pytanie dotyczące ( jak widać po tytule) recenzji. Dzisiaj napisałem 1 recenzję na filmwebie i che ją zapisać, a wyskakuję i tylko napis

Kontrybucja została zapisana z identyfikatorem (4107073)

co robić?

Z góry dzięki za odpowiedzi!( dość szybkie) :)

Witam,

zna ktoś może portal podobny w funkcjonalności do starego widgetu z nadchodzącymi odcinkami albo wie, jak uzyskać podobną funkcję na obecnym filmwebie, bo wchodzenie w każdy serial z osobna, żeby sprawdzić, na którym odcinku się skończyło jest bardzo niewygodne i nie wiem jak można było usunąć jedną z...

Hey ludzie, czy ktos wie jak sie oglada seriale na tym Filmweb? Nie ma pliku nigdzie.....prosze o pomoc.

Byłoby cudownie móc sortować wg gustomierza :) Np. wybieram kraj pochodzenia filmu i sortuję wg mojego gustu :).
Czy to jest wykonalne?

pozdrawiam filmweb!

Trzy dni temu oceniłem ten film, dzisiaj okazuje się że moja ocena zniknęła, jakby tego było mało strona tego filmu została usunięta. Czyli że co?