Czy mi się wydaje, czy teraz nie ma na stronie filmu podanego miejsca, jakie zajmuje on w rankingu? Może po prostu tego nie zauważyłam, albo faktycznie tego nie ma.
Ta strona robi się dziwniejsza z dnia na dzień. Ranking osób kina to skandal. Dla przykładu w rankingu znajduje się Kristen Stewart, ze średnią 5 z hakiem a AnnaSophia Robb ze średnią 8 z hakiem, nawet się na w tym rankingu nie znajduje. Gdzieś czytałem że liczą się aktorki które dostały ponad 100 ocen. AnnaSophia...
Dlaczego jeden z moich znajomych widzi jaki mamy % podobieństwo na swoim profilu a ja na moim nie (mam ciągle w przypadku tej osoby - ?). Dodam, że wspólnie oceniliśmy ok. 200 tytułów więc tym bardziej jest to dziwne. Proszę o info co może być przyczyną tego stanu rzeczy.
Program tv w ogóle nie zgadza się z tym co pokazuje telewizja i jest inny niż podaje (dobrze) kablówka i inne portale (np. tvn dziś)
witam,
am pytanie dotyczące ( jak widać po tytule) recenzji. Dzisiaj napisałem 1 recenzję na filmwebie i che ją zapisać, a wyskakuję i tylko napis
Kontrybucja została zapisana z identyfikatorem (4107073)
co robić?
Z góry dzięki za odpowiedzi!( dość szybkie) :)
Witam,
zna ktoś może portal podobny w funkcjonalności do starego widgetu z nadchodzącymi odcinkami albo wie, jak uzyskać podobną funkcję na obecnym filmwebie, bo wchodzenie w każdy serial z osobna, żeby sprawdzić, na którym odcinku się skończyło jest bardzo niewygodne i nie wiem jak można było usunąć jedną z...
Hey ludzie, czy ktos wie jak sie oglada seriale na tym Filmweb? Nie ma pliku nigdzie.....prosze o pomoc.
Byłoby cudownie móc sortować wg gustomierza :) Np. wybieram kraj pochodzenia filmu i sortuję wg mojego gustu :).
Czy to jest wykonalne?
pozdrawiam filmweb!