Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak dodać honorowego Oscara? Bo wyświetla się, że trzeba wybrać film za który jest nagroda a przecież honorowy Oscar nie jest na konkretny film tylko za całokształt twórczości.

I od czego ona zależy?
Na profilu daty są już właściwe.

Mam pytanie. Czy przy filmach dodaje się (powinno się dodawać?) daty premier dla szerokiej publiczności? Czasami (często?) zdarza się tak, że film ma swoją premierę na jakimś festiwalu, a do kin trafia dopiero bo paru, parunastu miesiącach. Może to być mylące, bo gdy ktoś sobie upatrzy jakiś film, to raczej sprawdza...

więcej

Do kogo sie zglasza zeby wstawil date smierci .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

nie działają mi w ogóle przyciski powiadomień, które są u góry. to samo się dzieje z założeniem tematu. funkcje nie reagują na kliknięcie.

przeglądarka chrome. jak to naprawić?

W sumie tyle w temacie - nie mam tego przycisku, mimo że przycisk "skomentuj" nadal widnieje. Czy ktoś z was ma ten sam problem?

nie wyskakują oceny znajomych.
Zaś jakiś błąd???

Forum "Idy"

użytkownik usunięty

Ilość nawiedzonych politykierów, odklejonych od rzeczywistości mitomanów i frustratów o poglądach faszystowskich jest tam ogromna. A na forum Pawlikowskiego jeden z użytkowników w zablokowanym temacie sugerował konieczność dokonania czystek etnicznych...

Problem dotyczy serialu Galavant. Na stronie głównej filmu można oceniać role, jednak po kliknięciu "zobacz pełną obsadę" opcja ta nie działa. Czy byłaby możliwość naprawienia tego w najbliższej przyszłości?