Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zauważyłem pewien błąd. Mianowicie jako ulubione kino ustawione mam Multikino w Bydgoszczy, a mimo to jego repertuar nie wyświetla się na stronach filmów tj. Hobbit: Bitwa... czy Bogowie. Nie interesują mnie inne kina, a w dodatku to przeze mnie wybrane nie jest brane pod uwagę!

Witam serdecznie. Mam mały problem. Co chwilę dostaję powiadomienie o nowym temacie z forum, które "obserwuję". Problem jest taki, że nie obserwuję żądnego forum i nie widnieje żadne w moim panelu użytkownika, więc nie mogę go nawet usunąć. Moglibyście mi pomóc z tym bugiem, bo to dość irytujące.

dziękuję

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Hej, ostatnio chciałem przejrzeć jakie filmy oglądałem i ku mojemu zdziwieniu BARDZO duża liczba pozycji przeze mnie ocenionych była nieobecna.

Więc teraz jeszcze raz wertuję filmy (o tematyce głownie sci-fi/fantasy) i uzupełniam..

Ktoś jeszcze miał ten problem?

Na FW zalogowałem się przez facebooka i...

Witam.

Wczoraj szukając filmu w nieobejrzanych pojawiły mi się pozycje które mam ocenione lecz bez oceny.

np. Shrek który na stronie filmu pokazuje mi brak oceny a w zakładce moich ocenionych widnieje z oceną.

Co może być tego skutkiem nie chce mi się oceniach drugi raz tych samych filmów, a co zauważyłem jest...

więcej

na stronie tego twórcy zniknęła zakładka "reżyseria".

Mam problem z niedziałającą zakładką w panelu profilu - jak w temacie. Po najechaniu kursorem, odnośnik do niej jest nieaktywny. Tego problemu nie ma z zakładkami "ostatnio obejrzane" oraz "gry" w moim profilu. Dodałem sporo interesujących mnie filmów do "Chcę obejrzeć",ale teraz nawet nie mogę tam wejść i sprawdzić...

więcej

Widzę, że władze filmwebu nie zaprzestają w dodawaniu nowinek do ciekawostek zapominając o starych, niepoprawionych błędach. Otóż dziś widzę temat o dodawaniu gier, super filmweb zamienia się w gaminator-filmweb.pl albo poprostu kalkę imdb. Poza tym zauważyłem, że najpierw głosy liczone w tysiącach zostały przedzielone...

więcej